Cruisereiziger
Overdracht

Nieuwbouwschepen Royal Caribbean worden later opgeleverd

Royal Caribbean Group, de moedermaatschappij van o.a. de cruisemerken Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Azamara en Silversea, heeft laten weten dat tot eind 2021 slechts 3 van de 5 geplande nieuwbouwschepen daadwerkelijk zullen worden opgeleverd.

De verwachting is dat de overdracht van de Silver Moon nog dit jaar zal plaatsvinden. De Odyssey of the Seas zal volgens de laatste planning in het eerste kwartaal van 2021 haar debuut maken in de vloot. De Silver Dawn volgt later dat jaar.

Dat betekent dat de andere twee nieuwbouwschepen Wonder of the Seas en Celebrity Beyond pas in 2022 zullen worden opgeleverd. Oplevering stond oorspronkelijk volgend jaar gepland. Het gaat om een vertraging door de coronapandemie van gemiddeld 10 maanden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!