Regent Seven Seas Cruises: Gratis suite upgrade

Geldig van 1 september tot 30 september 2020.

Regent Seven Seas Cruises heeft de Elevate Your Experience-promotie gelanceerd.  Gasten ontvangen een gratis upgrade van maar liefst twee suite-categorieën hoger, tot aan een Penthouse Suite. De actie geldt op geselecteerde cruises in 2021 in Alaska, Noord-Europa en het Middellandse Zeegebied.

Wanneer gasten hun suite upgraden naar een Concierge Suite, kan er zelfs gebruik worden gemaakt van een gratis hotelnacht voorafgaand aan de reis. Regent gasten kunnen er ook voor kiezen om te upgraden naar een luxueuze Penthouse Suite. Uiteraard met bijbehorende exclusieve voordelen en voorzieningen, waaronder een persoonlijke butler.

Een verlaagde aanbetaling van 10% is van toepassing op boekingen die onder deze promotie vallen. Dit biedt meer vrijheid en flexibiliteit voor degenen die hun 2021 vakanties willen boeken.

Regent Seven Seas Cruises zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.