Azamara: Dubbele hut upgrade!

Aanbieding geldig van 1 september tot 18 november 2020.

Bij Azamara ontvang je een dubbele hutupgrade: bij verblijf in een balkonhut betaal je de prijs voor een binnenhut. Dit aanbod is geldig voor een van de geselecteerde Azamara Club Cruises afvaarten met vertrek tussen 20 maart 2021 en 11 april 2022. De upgrade geldt van een binnenhut categorie 12 naar een Club Veranda hut.

Azamara cruises zijn boekbaar bij

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.