Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

Tom Cruise huurt twee Hurtigruten schepen

Tom Cruise heeft twee Hurtigruten schepen gehuurd als hotel voor zijn medewerkers die de volgende Mission: Impossible 7 film aan het maken zijn. Het gaat om de Fridtjof Nansen en de Vesteralen, die eind 2019 gerenoveerd is. De film wordt momenteel gemaakt in de Fjorden van de More og Romsdal regio. De geplande releasedatum zou in 2021 zijn.

De Fridtjof Nansen ligt in Hellesylt (zie foto van webcam hierboven), terwijl de Vesteralen noordelijker ligt, in Andalsnes. Gezamenlijk bieden de schepen plek aan ongeveer 800 mensen.

Hurtigruten bevestigt de huur: “We kunnen inderdaad bevestigen dat Hurtigruten een overeenkomst heeft gesloten met het productiebedrijf Truenorth voor de charter van twee schepen van eind augustus tot eind september”.

Corona uitbraak

Nieuwsgierig naar deze twee schepen? Bekijk ze bij:

Waterproof Cruises & Expeditions Norske

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)