Cruisereiziger
Shows

Carnival Cruise Line onthult nieuw atrium aan boord Mardi Gras

Carnival Cruise Line heeft meer details bekendgemaakt over het nieuwe atrium aan boord van haar toekomstige vlaggenschip Mardi Gras dat volgend jaar februari vanuit Port Canaveral gaat varen. ‘Grand Central’ is een drie dekken hoge ruimte die een van de 6 themazones wordt op het schip. Opvallend is dat het atrium is gelegen aan de zijkant van het schip. Meestal lopen atriums door het midden van het schip.

Geflankeerd door 279 vierkante meters aan glazen ramen aan stuurboordzijde van het schip overspant het Grand Central Atrium dekken 6, 7 en 8. Overdag fungeert het als loungeplek voor gasten om te genieten van een kopje koffie, een drankje of lichte maaltijd, naar livemuziek te luisteren of deel te nemen aan trivia-wedstrijden. ‘s Avonds verandert het Grand Central in een showlounge waar artiesten zullen optreden ondersteunt door 16 grote LED-schermen.

Uitkijkend over Grand Central is de Grand View Bar met meerdere verdiepingen. Gasten kunnen er genieten van kamerhoge uitzichten op zee onder het genot van een vers gemaakte cocktail. Op het hoofdniveau bevindt zich de Center Stage Bar die ook speciale coctails serveert die geinspireerd zijn op het thema van het entertainment die avond.

Op een steenworp afstand is Java Blue, dat naast koffie, cappuccino’s en lattes een menu biedt met verse taartjes, wraps, salades en andere lichte maaltijden gedurende de dag. Ook dichtbij zijn het casino en diverse winkels zoals de snoepwinkel Cherry on Top voor degenen die van zoetigheid houden.

Al deze ruimtes worden met elkaar verbonden door een reeks ruime en luchtige promenades en bruggen die als doorgangswegen naar andere delen van het schip dienen.

Het eerste Noord-Amerikaanse cruiseschip aangedreven door Liquefied Natural Gas (LNG), Mardi Gras, zal debuteren vanuit Port Canaveral op 6 februari 2021, met routes van een week vanaf de Space Coast.

Interesse in cruisen volgend jaar met de nieuwe Mardi Gras? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!