Celestyal Cruises onthult cruiseprogramma nieuw schip

Celestyal Cruises heeft bekendgemaakt dat haar nieuwe cruiseschip in de vloot, Celestyal Experience, vanaf maart 2021 zal gaan varen. De voormalige Costa neoRomantica gaat 8-daagse cruises maken met stops in Griekenland (Athene en Rhodos), Turkije (Kusadasi), Israël (Ashdod), Egypte (Port Said) en Cyprus (Limassol). Een maand later schakelt het nieuwe vlaggenschip over op een 8-daagse route naar Athene, Rhodos, Kreta, Santorini, Milos, Mykonos en Kusadasi.

Later in het seizoen zal de Celestyal Experience de “Eclectic Aegean”-route varen, een reis van 8 dagen die de historische stad Thessaloniki, de toegangspoort tot het land van Alexander de Grote, introduceert als een nieuwe inschepingshaven. Naast de hoogtepunten van een overnachting in Istanbul en de ‘hangende kloosters’ van Meteora omvat deze route ook een bezoek aan de plek
van het oude Troje.

De Celestyal Experience heeft een capaciteit van maximaal 1.800 gasten in 789 hutten, waarvan 166 met balkons. De Celestyal Experience, die onlangs een uitgebreide renovatie heeft ondergaan, bevat 4 restaurants, 7 bars en lounges, twee zwembaden, twee bubbelbaden, een beachclub, een casino, een bibliotheek, een zonnedek en een uitgebreide spa op 2 dekken. Nieuw zijn de Wellness Spa hutten die onbeperkt toegang geven tot het wellness en spa gedeelte.

Cruises met Celestyal Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Stip

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!