Regent Seven Seas Cruises verlengt promotie voor gratis suite upgrade

Regent Seven Seas Cruises heeft haar populaire Elevate Your Experience-promotie verlengd tot 13 november 2020. Cruisereizigers uit Nederland, België en Luxemburg ontvangen een gratis upgrade van twee suite-categorieën hoger, tot aan een Penthouse Suite. De actie geldt op geselecteerde cruises in 2021 in Alaska, Noord-Europa en het Middellandse Zeegebied. Een verlaagde aanbetaling van 10% is van toepassing op boekingen die onder deze promotie vallen. Dit biedt meer vrijheid en flexibiliteit voor degenen die hun 2021 vakanties willen boeken.

De cruisemaatschappij heeft ook verschillende aanvullende mediterrane routes aan de actie toegevoegd, met kortingen tot 25%.

Met de gratis upgrade van twee suite categorieën hoger, kunnen passagiers het maximale uit hun vakantie halen met een inbegrepen pre-cruise hotelverblijf van één nacht wanneer ze upgraden naar een Conciërge Suite, of optimale gepersonaliseerde verzorging door een persoonlijke butler, naast andere luxueuze extra’s en voorzieningen, bij een upgrade naar een Penthouse Suite.

De Regent Reassurance-regeling, waarmee passagiers hun cruise om welke reden dan ook tot 15 dagen voor vertrekdatum kunnen annuleren in ruil voor een 100% toekomstig cruise tegoed, is ook verlengd voor alle boekingen gemaakt tot uiterlijk 31 oktober 2020 voor reizen die vertrekken tot en met 31 oktober 2021.

“We houden ervan om onze gasten in de watten te leggen en te helpen ontspannen tijdens hun welverdiende vakantie en daarom hebben we onze Elevate Your Experience-promotie verlengd”, aldus Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Gasten kunnen enkele van ’s werelds meest avontuurlijke en cultureel rijke bestemmingen verkennen in ware luxe, met een gratis suite-upgrade en zeer persoonlijke service van de meest attente crew in de cruisesector.”

De grootste verscheidenheid aan onbeperkte gratis excursies in iedere haven

Regent Seven Seas Cruises biedt gratis onbeperkte excursies aan in elke haven, waardoor gasten optimaal kunnen genieten van alle bestemmingen die tijdens de cruise bezocht worden, geheel inbegrepen in het cruisetarief. Daarnaast zijn er voor degenen die op zoek zijn naar meer op maat gemaakte en exclusieve excursies ook de Regent Choice excursies, Small Group Tours, Go Local Tours, Gourmet Explorer Tours en Wellness Tours.

De cruiserederij heeft een aantal hoogtepunten geselecteerd uit het aanbod van onbeperkte gratis excursies die zijn opgenomen in de Elevate Your Experience-promotie.

Alaska

Terwijl de meeste mensen naar Alaska komen vanwege de adembenemende vergezichten en het spotten van wilde dieren, zijn er ook andere kanten van de Last Frontier om te ontdekken. Met meer dan 150 excursies in negen havens in Alaska kunnen gasten op vissersboten zien hoe krabbenkooien uit de zee worden getrokken, genieten van een Alaska-houthakkershow of meer te weten komen over de historische Russische invloed op de regio als vorige eigenaren van het land.

De lokale zeevruchten en dranken kunnen ook worden geproefd. In Ketchikan kunnen gasten varen op een pontonboot van 11 meter langs de buitengewoon mooie kusten van George Inlet en de magnifieke Inside Passage, gevolgd door een feest met vers gevangen Dungeness-krabben in een lodge aan het water. Voor de echte bierliefhebbers is er zelfs een gezellige kroegentocht door de stad, waarbij onderweg van lokaal bier, snacks en livemuziek genoten kan worden.

Middellandse Zeegebied

Met meer dan 850 excursies in 83 havens biedt het Middellandse Zeegebied een overvloed aan gevarieerde avonturen. Velen komen voor de voortreffelijke keuken, invloedrijke architectuur en wereldberoemde musea, maar de regio biedt ook meer onontdekte parels, vooral wanneer de schepen aanleggen in de minder bekende havens.

Regent Seven Seas Cruises keert in 2021 terug naar de Zwarte Zee en neemt haar gasten mee naar landen zoals Bulgarije, Roemenië en Oekraïne. Een overnachting in Constanta, een van de oudste steden van Europa, maakt een reis naar de hoofdstad van Roemenië, Boekarest, mogelijk. Gasten kunnen de fascinerende overblijfselen van het oude Histria, de oudste archeologische vindplaats van het land, bezoeken. Dit was de eerste Griekse kolonie aan de westelijke Zwarte Zee die teruggaat tot ongeveer 657 voor Christus. In Nessebur, Bulgarije, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, kunnen gasten tijdens een wandeltocht imposante versterkte muren, geplaveide straten en charmante pleintjes verkennen, waaronder de prachtige ruïnes van de kerk van Saint Sophia, voordat ze het dorp Pomorie bezoeken om een ​​eeuwenoude wijnkelder te bezoeken en de wijnen te proeven.

Noord-Europa

Door middel van 450 excursies in 55 havens kunnen gasten de veelzijdigheid aan natuur, geschiedenis en cultuur van Noord-Europa goed ontdekken. Van het vulkanische spektakel van IJsland tot de vredige en afgelegen schoonheid van de Britse Orkney-eilanden, Shetland-eilanden en de Binnen- en Buiten-Hebriden, tot de verleidelijke grootstedelijke charme van enkele van de meest verfijnde steden van het continent, zoals Amsterdam, Kopenhagen en Stockholm. Verder naar het oosten is er een compleet andere wereld van voormalige Sovjetstaten met fascinerende geheimen om te ontdekken.

Klaipeda’s Zemaitija National Park in Litouwen herbergt een prachtig kristalhelder meer en dichtgroene bossen, evenals de Plokstine Missile Base, een grimmige herinnering aan de Koude Oorlog. Verlaten na de ineenstorting van de Sovjet-Unie, werden de silo’s en het centrale controlecomplex in 2012 heropend als een Koude Oorlogsmuseum, dat nu allemaal kan worden verkend tijdens een interessante rondleiding.

Profiteer van deze aanbieding van Regent Seven Seas Cruises en vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.