Cruisereiziger
CruiseschepenNieuwe cruiseschepen

Maak kennis met Celestyal Cruises’ nieuwste aanwinst Celestyal Experience

De Griekse rederij Celestyal Cruises kocht in juli 2020 de ex-Costa neoRomantica aan en hernoemde het schip naar Celestyal Experience. Het schip is de derde in de vloot, naast de Celestyal Olympia en Celestyal Crystal.

De Celestyal Experience biedt een scala aan faciliteiten voor gasten van alle leeftijden, waaronder vier restaurants, twee zwembaden, twee bubbelbaden, een strandclub, een zonnedek en een joggingbaan. Aan boord zijn verder een casino, bibliotheek en boetieks aan boord, zeven bars en lounges, én een unieke, speciale wijn- en kaasbar. De rederij neemt veel faciliteiten één op één over van haar voorgangster de Costa neoRomantica.

Mediterrane keuken

Celestyal staat bekend om zijn lokaal geïnspireerde, mediterrane keuken. Onder de nieuwe eetgelegenheden aan boord zal een Griekse grill zijn, met lokale favorieten. Ook traditionele recepten en lokaal geïnspireerde pizza’s bereid in een authentieke houtoven, staan ​​op het menu van het schip. Uiteraard vergezeld met veelgeprezen mediterrane wijnen, olijfolie, kazen en andere aanbevolen specialiteiten,

Uitstekende panoramische thalassotherapie-spa

Een van de opvallende kenmerken van de Celestyal Experience is de uitgebreide panoramische spa van 47.300 vierkante meter verdeeld over twee dekken, compleet met een volledig uitgeruste fitnessruimte met uitzicht op de oceaan, thalassotherapiebaden, massagekamers, sauna’s en een reeks thermische suites. De indrukwekkende spa heeft ook een theesalon in Japanse stijl, die een breed scala aan zeldzame theesoorten biedt, waaronder lokale geneeskrachtige kruiden en bergthee.

Wellness hutten

Een primeur voor Celestyal zijn de vier soorten ‘Wellness Spa’-passagiershutten met een verscheidenheid aan ruime balkons. Bovendien mogen gasten exclusief gebruik maken van (zonne)dek 14, een serene en rustige omgeving van het schip. Gratis en onbeperkte toegang tot het wellness- en spagedeelte is inbegrepen met ontspanningsmogelijkheden, zoals de thalassotherapiebaden en thermische suites. De Wellness-hutten geven je voorrang bij speciale restaurants en een voor Celestyal nieuw, exclusief Beach Club-concept.

Deze buitenruimte voor volwassenen, alleen toegankelijk voor suitegasten en ‘Wellness’ klasse hutten, biedt een rustige sfeer die alleen te vinden is bij de beste chill-out strandclubs op de Griekse eilanden. De Beach Club biedt oberservice, premium ligbedden en cabana’s. Het beschikt over een whirlpool op het achterschip met eindeloos uitzicht over de oceaan.

Een suite-ervaring

Met meer suites aan boord dan de andere schepen van de rederij, biedt de Celestyal Experience een groot aanbod aan premium accommodatie-opties. Het schip beschikt over 166 hutten in de categorie suites, waarvan 132 junior suites met balkon en 34 suites. Gasten die suites boeken die hoger zijn dan de Junior Suite-categorieën op de Celestyal Experience, hebben toegang tot de Celestyal Cruises Suite Conciërge-service, een speciale incheckbalie met voorrang, versneld inschepen, een exclusief restaurant aan boord en expresbagagebezorging inclusief hulp bij uitpakken. Een toegewijde Celestyal Cruises Suite-conciërge is beschikbaar om gasten te helpen met specifieke serviceverzoeken op maat.

Routes

De allereerste afvaart vindt plaats op 6 maart 2021 met een 8-daagse cruise langs drie continenten. Vanuit Griekenland (Athene) bezoek je Rhodos, Kusadasi in Turkije, Ashdod in Israel, Port Said in Egypte en tot slot Cyprus. Daarna. volgen routes met Griekse Eilanden en Turkije. De all-inclusive prijzen starten bij €599.

Later in het seizoen zal de Celestyal Experience de “Eclectic Aegean” -route uitvoeren, een reis van zeven nachten die de historische stad Thessaloniki, de toegangspoort tot het land van Alexander de Grote, introduceert als een nieuwe inschepingshaven. Naast de hoogtepunten van een overnachting in Istanbul en de adembenemende ‘hangende kloosters’ van Meteora, omvat deze exclusieve route ook een bezoek aan de site van het oude Troje.

Nieuwsgierig naar het Griekse leven aan boord van de Celestyal Experience? Kijk dan bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Stip

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)