Costa Cruises: upgrade naar een balkonhut

Geldig tot en met 30 november 2020. 

Bij Costa Cruises ontvang je een balkonhut voor de prijs van een buitenhut. Deze actie geldt voor een groot aantal cruises in tussen oktober 2020 en november 2021 op diverse bestemmingen.

Vraag naar de voorwaarden.

Kijk voor meer informatie over Costa Cruises bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden