Holland America Line: ‘Save now, Cruise Later’ aanbieding

Geldig tot 8 december (Verlengd!).

Wij kijken graag naar het moment uit om je aan boord te mogen verwelkomen. Boek nu geselecteerde december 2020 – voorjaar 2022 cruises en ontvang tijdelijk uitzonderlijke voordelen – voor iedere gast in dezelfde hut:

  • Volpension en Signature drankenpakket
  • Vooruitbetaalde hotelservicekosten
  • Signature dinerpakket
  • Boek een suite en ontvang naast de bovenstaande voordelen ook een Premium internetpakket o.b.v. dubbele bezetting.

Zoek je volgende Holland America Line cruise uit bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden