Sint actie bij aankoop van een knuffelbeer in de webwinkel!

Nu de Sint weer in het land is, hebben we uiteraard een leuke Sint actie voor de kleine matrozen onder ons!

Bij aankoop van een toffe zachte knuffelbeer van €17,95, ontvang je gratis een puzzel van 99 stukjes én een leuke tas om in te kleuren.

Kies in de webshop voor de zachte knuffelbeer en wij zorgen dat je deze leuke Sintcadeaus er extra bij krijgt! Zorg er wel voor dat je tijdig bestelt in verband met de grote verwachte drukte bij de pakjesbezorging.

Bestel snel >>
Deze actie is geldig tot 5 december 2020.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aan het laden