Black Friday bij Norwegian Cruise Line: 30% korting

Alleen geldig op vrijdag 27 november 2020.

Tijdens Black Friday biedt NCL een korting van 30% op het cruise tarief op alle afvaarten in 2021.

Ervaar uitzonderlijke restaurants, bekroond entertainment, ontspanning en opwinding tijdens een cruise met Norwegian Cruise Line.

Op Black Friday kunnen gasten van Norwegian Cruise Line gebruik maken van 30% korting op alle afvaarten van nachten vanaf 1 januari 2021. Daarnaast kunnen gasten ook profiteren van de NCL’s Take All campagne: in plaats van de gebruikelijke twee, zijn alle Free at Sea* pakketten beschikbaar tegen de reguliere toeslag voor de campagneperiode. De actie geldt voor alle 17 schepen en boeken kan tot 27 november 2020.

De rederij heeft tevens een extra boekingsactie voor leden van de Latitudes-cruiseclub: voor boekingen die vóór 31 december zijn gemaakt, ontvangen vaste klanten een krediet aan boord van $75 per hut. Deze actie is te combineren met de huidige Black Friday Sale.

Boek je cruise op vrijdag 27 november bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aan het laden