Cruisereiziger
TV/Video

Norwegian Cruise Line presenteert “Live from Broadway”

Norwegian Cruise Line kondigt het tweede deel aan van haar docuserie “EMBARK, the Spotlight Series”. Na het debuut van “The Choir of Man”, die de eerste week bijna 500.000 keer is bekeken, is het nu de beurt aan “Live From Broadway”, met denderende optredens van NCL’s exclusieve cruise shows. Zie hier alvast een korte sneak peek:

 

Live From Broadway

Voor de tweede aflevering van “EMBARK, the Spotlight Series” brengt de rederij nogmaals toptalent uit de muziek- en theaterwereld uit New York City samen, voor een exclusieve showcase van het bekroonde Broadway- en West End-kaliber dat normaal gesproken te zien is tijdens een cruise met NCL.

“Live From Broadway” bevat optredens van:

  • Michael Fasano, die “Can’t Take My Eyes Off of You” zingt uit de Tony Award®-bekroonde musical “Jersey Boys”, die beschikbaar is op Norwegian Bliss;
  • Brenda Braxton, die “On the Sunny Side of the Street” zingt uit “After Midnight”, beschikbaar op Norwegian Escape;
  • Marissa Rosen, die “True Colors” van Cyndi Lauper zingt uit “Priscilla, Queen of the Desert”, beschikbaar op Norwegian Epic;
  • Stephanie Pope, die ‘Last Dance’ van Donna Summer zingt uit de Australische musical ‘Velvet’ die beschikbaar is op Norwegian Jewel en Norwegian Breakaway;
  • Leandra Ellis-Gaston en Zach Cossman, die een duet uitvoeren “Almost Paradise” uit “Footloose” die beschikbaar is op Norwegian Joy;
  • Colin Summers, die “Blue Suede Shoes” zingt uit “Million Dollar Quartet” die beschikbaar is op Norwegian Getaway;
  • Alan Mingo, die “Land of Lola” zingt uit de Tony Award®-bekroonde musical “Kinky Boots”, beschikbaar op Norwegian Encore.

“Het brengt ons enorme vreugde om ons bekroonde entertainment te kunnen delen met onze vrienden in een tijd als deze en het is ongelooflijk hartverwarmend om onze familie van artiesten te zien genieten van deze kans,” zegt NCL President en CEO Harry Sommer. “Ik kan niet wachten tot onze gasten hun favorieten weer snel op zee kunnen zien”.

Backstage

Naast de muzikale uitvoering, krijgt het publiek ook een plaats op de eerste rij in het backstage-leven van de castleden en vertellen zij wat het voor hen betekent om voor het eerst weer in vele maanden op te treden. De bijna 40 minuten durende aflevering van “EMBARK, the Spotlight Series” “Live From Broadway” wordt live gestreamd op www.ncl.com/embark op 18 december en is daarna beschikbaar on-demand.

Nieuwsgierig naar een cruise met Norwegan Cruise Line? Kijk zeker even bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)