Cruisereiziger
Bestemmingen

MSC Cruises bevestigt wintercruiseprogramma voor 2021/2022

MSC Cruises heeft vandaag hun wintercruiseprogramma voor 2021/2022 herbevestigd met een reeks routes in het Caribisch gebied, de Middellandse Zee en de Emiraten, evenals in Zuid-Amerika en Zuid-Afrika en de Grand Voyages. Gasten kunnen kiezen uit een scala aan bestemmingen en genieten van de winterzon.

Het winterprogramma voor 2021/2022 biedt iets voor elk type reiziger: mensen die op zoek zijn naar een korte vakantie, gezinnen die samen van de vakantie willen genieten of avonturiers die op zoek zijn naar avonturen om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Een wereld van ontdekkingen wacht op gasten van MSC Cruises.

Vier schepen vanaf Noord-Amerika

Om haar sterke aanwezigheid vanaf Noord-Amerika voort te zetten, zal MSC Cruises volgende winter vier schepen in die regio inzetten – vanuit Miami en het nieuw toegevoegde Port Canaveral.

  • Na haar inaugurele seizoen in de Middellandse Zee in de zomer van 2021 zal de MSC Seashore, het eerste van de Seaside Evo-scheepsklasse en het nieuwste schip, de Atlantische Oceaan oversteken naar de warmere wateren van het Caribisch gebied. Het schip biedt afwisselende routes aan waarbij Mexico, de Kaaimaneilanden, Jamaica en de Bahama’s worden aangedaan met Ocean Cay of Puerto Rico, de Maagdeneilanden en de Dominicaanse Republiek.
  • De MSC Armonia, met als thuishaven Miami, biedt een keuze uit cruises van 3 of 4 of 7 nachten inclusief Ocean Cay en op sommige routes ook een overnachting op dit prachtige privé-eiland.
  • De MSC Divina begint het seizoen vanuit Port Canaveral en verhuist vanaf december naar Miami. Dit populaire schip biedt een reeks minicruises aan van 3 tot 4 nachten naar Ocean Cay en verschillende routes van 7 nachten alsook een uitgebreide cruise van 11 nachten die Jamaica, Aruba, Colombia, Panama Costa Rica en Ocean Cay aandoet.
  • De MSC Meraviglia zal voor het eerst haar thuishaven hebben in Port Canaveral en biedt een mix van kortere cruises van drie tot vier nachten, evenals 6-, 7- en 8-nachten naar Mexicaanse havens als Costa Maya en Cozumel.

MSC Seaview – nieuw voor de Franse Antillen

De MSC Seaview zal tijdens het winterseizoen 2021/22 in de Franse Antillen gaan varen met als thuishaven Fort-de-France, in de schaduw van de berg Pelée en op een steenworp afstand van de botanische tuinen van Jardin de Balata. Ze zal vanuit de hoofdstad Martinique verder varen door de Franse Antillen en West-Indië, met een serie cruises van 7 nachten.  Hoogtepunten zijn onder meer Saint Lucia, Guadeloupe en Antigua en Barbuda, waar het betoverende helderblauwe water en de witte zandstranden de verlangens van zonaanbidders zullen aanspreken.

Sterk mediterraan erfgoed

MSC Cruises staat bekend om zijn iconische mediterrane cruises, met gevarieerde routes en de meeste inschepingshavens van alle cruisemaatschappijen in de regio. Voor winter 2021/2022 worden vier schepen ingezet in deze populaire regio

  • De MSC Grandiosa zal enkele van Europa’s meest populaire bestemmingen aandoen. Genua, met haar talrijke paleizen en kronkelende straatjes, zal dienen als een belangrijke inschepingshaven voor gasten, evenals het artistieke en gastronomische wonderland van Barcelona en de sleutel tot het zuiden van Frankrijk, Marseille. Naast deze juweeltjes zal het schip het prachtige Palermo en Civitavecchia aandoen en de ontzagwekkende oude haven van Valletta, Malta.
  • De glamoureuze MSC Fantasia vaart ook een klassieke reis van zeven nachten met de keuze uit meerdere inschepingshavens in de meest bezochte bestemmingen van MSC Cruises, Barcelona, ​​Marseille en Genua, evenals Italiaanse culturele hoogtepunten, waaronder La Spezia – met gemakkelijke verbindingen naar Florence , Pisa en de Cinque Terre – en Napels – beroemd om hun pizza’s over de hele wereld, voordat ze Palma de Mallorca bezoeken, op de Balearen.
  • De MSC Magnifica biedt uitgebreide cruises van 11 nachten met twee verschillende routes voor diegene die volgende winter wat meer avontuur zoeken. De eerste begint in Genua en vervolgens naar Griekenland, waarbij Katakolon, Piraeus en Rhodos worden aangeroepen voordat het Haifa in Israël bereikt, waar het schip een nacht blijft en een hele dag aan land kan ontdekken, vervolgens naar Heraklion, Civitavecchia en terug naar Genua.
  • De MSC Poesia biedt cruises van 5 en 10 nachten aan vanuit Genua voordat ze op 5 januari 2022 start met haar Worldcruise vanuit Genua.

Winterzon in de Emiraten

Deze regio zal tijdens het winterseizoen twee MSC Cruises-schepen hosten en gasten kunnen de uitgestelde Expo 2020 Dubai bijwonen, die nu in oktober 2021 begint.

De MSC Virtuosa, één van de nieuwste schepen van MSC Cruises, die in april 2021 te water wordt gelaten, zal haar eerste winterseizoen in de regio doorbrengen, met als thuishaven Dubai. Van daaruit vaart het schip naar de nabijgelegen moderne metropool Abu Dhabi, naar Sir Bani Yas Island, waar gasten de kans krijgen om een ​​exotische reeks dieren te ontdekken of te zonnebaden op de smetteloze stranden, allemaal exclusief voor MSC Cruises op de dagen dat de MSC schepen daar aanmeren. Het schip doet ook Bahrein aan, en Doha, de futuristische hoofdstad van Qatar, voordat het terugkeert naar Dubai met een overnight om alle wonderen die het te bieden heeft te ontdekken.

De MSC Opera biedt een vaarroute van 7 nachten met twee overnachtingen in Dubai om gasten in staat te stellen deze ongelooflijke stad volledig te verkennen en om Abu Dhabi, Sir Bani Yas en Muscat in Oman te bezoeken, een van de snelst groeiende toeristische bestemmingen in de deze regio.

2022 MSC Worldcruise

Vaar aan boord van MSC Poesia op een gloednieuwe reisroute van 116 nachten over hele wereld met vertrek op 5 januari 2022. Mis ons aanbod niet om 43 fantastische bestemmingen in 24 landen met negen overnights te bezoeken.

Zuid-Amerika

Het programma voor winter 2021/2022 in Zuid-Amerika omvat vier moderne schepen met inscheping in Brazilië, evenals een vijfde schip in de regio met inschepen in Argentinië.

  • MSC Seaside zal 6, 7, 8 nachten routes gaan varen vanuit Santos, Brazilië.
  • MSC Preziosa biedt 3, 4, 5, 6, 7 nachten vanuit Santos, Brazilië en 7, 8 nachten aan in Brazilië, Uruguay en Argentinië.
  • MSC Splendida zal vertrekken vanuit Santos, Brazilië, met cruises van 7 nachten die ook Uruguay, Argentinië aandoen.
  • MSC Sinfonia zal  haar thuishaven hebben in Itajai, Brazilië, met cruises van 6, 7, 8 en 9 nachten naar Uruguay en Argentinië
  • MSC Orchestra zal haar thuisbasis hebben in Buenos Aires, Argentinië met 8, 9, 10 nachten cruises, ook naar Brazilië en Uruguay.

Zuid-Afrika

MSC Lirica zal zich voegen bij de MSC Musica in Zuid-Afrika. MSC Lirica zal tussen november 2021 en april 2022 haar thuishaven hebben in Kaapstad en MSC Musica in Durban. De twee schepen zullen hun routes afwisselen om een ruimere keuze aan opties te bieden om aan vakantiebehoeften te voldoen.

MSC Grand Voyages 2021-2022 – 81 havens in 38 landen

Tussen oktober en november 2021 breidt MSC Cruises haar  reeds rijke portfolio van vaarroutes uit met 11 nieuwe inspirerende Grand Voyages op elf schepen. De nieuwe MSC Grand Voyages 2021/22 zullen vertrekken vanuit de belangrijkste havens wereldwijd en zullen 18 tot 27 dagen duren. In het voorjaar van 2022 zullen 11 Grand Voyages, van 16 tot 28 dagen, beschikbaar zijn met schepen die terugkeren uit de Emiraten, Brazilië en Argentinië, Zuid-Afrika, Martinique en de VS en naar Europa varen voor de start van het zomerseizoen 2022. Tijdens deze onvergetelijke cruisevakantie krijgen gasten de kans om de culturen die ze tegenkomen te ontdekken en te leren dankzij een brede selectie aan excursies aan wal.

Ga voor de beste cruise-aanbiedingen naar www.msccruises.nl of:

Cruise Online Sunweb

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)