MSC Cruises: 2e persoon 50% korting

Geldig tot en met eind juni 2021.

Bij MSC Cruises ontvangt de 2e persoon 50% korting op de cruiseprijs. Bovendien ontvang je ook 3 excursies inclusief. Deze aanbieding is geldig op cruises van de MSC Grandiosa en MSC Seaside in de zomer van 2021.

MSC Cruises zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruisewinkelStipTUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)