Cruisereiziger
Spa

Atlas Ocean Voyages in zee met L’Occitane voor spa

Voor het eerst gaat het luxe Franse merk L’Occitane samenwerken met een rederij om de spa faciliteiten te exploiteren. Nieuwkomer Atlas Ocean Voyages heeft een samenwerking aangekondigd op hun eerste schip, de World Navigator. Dit ultraluxe expeditieschip komt in juli 2021 in de vaart in de Middellandse Zee.

“We zijn erg blij dat we samen werken met de producten van L’Occitane,” zegt Mário Ferreira, voorzitter van Mystic Invest, het moederbedrijf van Atlas Ocean Voyages. “World Navigator SeaSpa zal gasten verrassen met L’Occitane luxe producten met het mediterrane art-de-vivre, met dezelfde service en ingrediënten van topkwaliteit waardoor L’OCCITANE wereldberoemd is. Onze twee bedrijven werken al samen voor de hotels en rivierschepen van Mystic Invest. Dit is een positieve, logische volgende stap voor ons.”

SeaSpa by L’Occitane-behandelingen bieden authentieke ingrediënten uit de Provence, gecertificeerd en hebben een bewezen effectiviteit. Gasten kunnen kiezen uit het uitgebreide spa-behandelingenmenu van L’Occitane.

SeaSpa faciliteiten

Gelegen op het hoofddek, dek 4, verwelkomt de nieuwe SeaSpa van 88 m2 de gasten in een rustgevende ontvangstruimte, met de Relaxing Pillow Mist, de kenmerkende geur van L’Occitane. Therapeuten nodigen gasten uit in één van de twee behandelkamers voor hun SeaSpa by L’Occitane-ervaring. Na de behandeling genieten gasten in de infraroodsauna van SeaSpa of ontspannen zij op zachte ligstoelen in de sereniteitslounge van de spa en genieten van rustgevende vergezichten op het voorbijtrekkende zeegezicht.

Ook in hutten

Bovendien zullen alle passagiershutten en suites ook gratis L’Occitane-shampoo, haarconditioner, badschuim en handwas bevatten, zodat gasten kunnen genieten in hun eigen spa-badkamers.

Wat biedt Atlas Ocean Voyages?

De rederij focust op een all-inclusive ervaring waarbij fooien, drankjes (ook alcoholische), wifi en 1 excursie in elke haven inclusief zijn. Suitegasten kunnen gebruik maken van butlerservice. Alleen voor meer excursies en spa-behandelingen betaal je extra.

Deze schepen zijn vrij klein en kunnen maximaal 176 passagiers meenemen. Je vindt aan boord wel een zwembad, spa en fitness, maar geen grote shows in het theater. In je hut aan boord zijn o.a. een koffie/theezet apparaat en dus de L’Occitane badproducten.

De rederij kiest voor excursies in kleine groepen en voor weg-van-de-massa belevingen. Denk aan de kleinere dorpen, fietstours en bijvoorbeeld kamperen in de Egyptische woestijn. Bij elke cruise zijn ook een aantal dagen aan land inbegrepen in de prijs.

Nieuwsgierig naar deze all-inclusive beleving? Kijk dan bij:

Waterproof Cruises & Expeditions

Wil je meer weten over de spa aan boord van een cruiseschip? Lees dan zeker ook Naar de Spa

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)