Celebrity Cruises: Geen single toeslag op Celebrity Apex vanuit Griekenland!

Boek vanaf 25 juni 2021 een hut op de Celebrity Apex vanuit Griekenland en betaal géén eenpersoonstoeslag bij single bezetting. Deze aanbieding geldt op alle hutten. De Celebrity Apex vertrekt vanaf Athene. Deze actie is inclusief het Celebrity all-inclusive-pakket.

Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)