Seabourn kondigt “Early Bonus Savings” campagne aan

Ultraluxe rederij Seabourn kondigt de verlenging van haar nieuwe aanbiedingen campagne “Early Bonus Savings” aan. Cruisereizigers ontvangen extra 10% korting wanneer zij boeken én het volledige bedrag betalen voor 31 maart 2021.

Deze aanbieding geldt voor cruises die vertrekken op of na 15 juli 2021. De cruises waaruit gekozen kan worden starten op of na 15 juli 2021 tot en met zomer en herfst 2022. De complete lijst staat op de site van Seabourn.

Combineren

Deze promotie mag gecombineerd worden met tal van andere aanbiedingen zoals die van het Signature Savings Event en kortingen voor singles.

Het Signature Savings Event startte op 2 december 2020 en loopt door tot 1 maart 2021. Het biedt een scala aan aanzienlijke voordelen, zoals suite-upgrades, boord-kredieten en genereuze internetpakketten. Gasten kunnen, terwijl ze met Seabourn in ultra-luxe stijl reizen, de wereld van kosmopolitische steden tot pittoreske kustplaatsen herontdekken.

Afhankelijk van de soort cruise zijn er de volgende voordelen*:

  • Upgrade van Ocean View Suite naar Veranda Suite.
  • Maximaal drie categorieën Veranda Suite-upgrades.
  • Maximaal $ 1.000 aan boord-krediet per suite.
  • Internetpakket voor maximaal 900 minuten per gast.
  • Inclusief Economy Class vluchten & transfers op geselecteerde Europese afvaarten.
  • Upgrade naar businessclass vluchten voor € 199 per gast per enkele reis.

PLUS: Boek een penthouse of premium suite en ontvang tot $ 2.000 USD aan boord-tegoed per suite en een onbeperkt internetpakket per suite. Penthouse- en Premium-suites bieden nog meer ruimte en meer voorzieningen voor gasten die aan boord varen, met aparte slaapkamers en voldoende ruimte om je in de suite te entertainen.
* Voorwaarden zijn van toepassing. Kijk op de Seabourn-website voor alle details.

Omboeken

Daarnaast mogen reizigers die boeken voor 31 maart 2021 én die een cruise boeken met vertrek tot 31 december 2021, gebruik maken van het “Book With Confidence” omboekbeleid. Ze kunnen daarbij tot 30 dagen voor hun cruise omboeken, waarbij ze een future cruise credit ontvangen van 100%.

Kijk voor alle Seabourn cruises bij:

Captain CruiseCruisereizen

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.