Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzen

Vakantiebeurs 2021 wordt online belevingsevent

Wegdromen in de sferen van je volgende vakantie, genieten van de veelheid aan mogelijke bestemmingen en alvast ervaren hoe je vakantie-eten straks gaat smaken; de Vakantiebeurs is voor velen de ideale voorpret en de plek waar je inspiratie opdoet voor een volgende reis. De behoefte aan vakantie is, zeker na het afgelopen jaar, alleen maar groter geworden. Maar een fysieke Vakantiebeurs in april is gezien de maatregelen en internationale reisrestricties rondom het coronavirus niet mogelijk. Daarom gaat Vakantiebeurs voor één keer online. Dit voorjaar komt de beurs naar de bezoekers toe, met een online vakantiebeleving. De beurs zal digitaal plaatsvinden van 8 t/m 11 april 2021.

“Online gaan we een heel leuk evenement neerzetten”, zegt Thecla Amoureus van de Vakantiebeurs. “Voorpret is een belangrijk onderdeel van je vakantie. Om mensen dat stukje voorpret al te laten beleven, plannen we in het voorjaar een interactieve online show waarbij het thema vakantie echt ‘gevierd’ wordt. Door weg te dromen, geïnspireerd te raken, mee te doen en zelfs te proeven, willen we dit jaar samen met partners uit de reisbranche de vakantiebeleving in huis brengen”.

Internationale standhouders

De wens om weer op vakantie te kunnen gaan is groot, en Jaarbeurs, die als eerste evenementenlocatie in Nederland het KIWA-keurmerk als veilige locatie ontving, is feitelijk klaar voor het laten plaatsvinden van veilige events. Maar het coronavirus heeft de wereld, en zeker ook de reissector, nog teveel in zijn greep. Hierdoor is het niet mogelijk is om begin april het ruime aanbod van nationale en internationale touroperators, landenbureaus en reisorganisaties, waaronder ook cruiserederijen, fysiek samen te brengen.

De volgende editie van Vakantiebeurs staat gepland in januari 2022. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen door www.vakantiebeurs.nl te volgen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)