Cruisereiziger
InrichtingNieuwe cruiseschepen

MSC Cruises telt af naar de lancering van MSC Seashore over 6 maanden

Met nog maar zes maanden te gaan voordat de MSC Seashore in augustus 2021 in de Middellandse Zee in dienst wordt genomen, heeft MSC Cruises vandaag nieuwe details onthuld van wat ongetwijfeld een van de meest innovatieve schepen van de next-generation tot nu toe zal zijn.

Voortbouwend op het baanbrekende ontwerp van de Seaside-klasse, is de MSC Seashore, het eerste Seaside EVO-schip, uitgebreid en verbeterd met een verscheidenheid aan nieuwe functies, ruimtes en ervaringen voor gasten. Deze scheepsklasse staat bekend om haar glamoureuze ontwerpkenmerken om meer buiten te leven en te genieten en MSC Seashore tilt dit naar een geheel nieuw niveau.

Pierfrancesco Vago, Executive Chairman van MSC Cruises: “Met elk nieuw schip dat we bouwen, blijft MSC Cruises innoveren en de ontwerpgrenzen verleggen. MSC Seashore vertegenwoordigt een EVOlutie van de Seaside-klasse als een uitgebreid en verder verrijkt schip. 65% van de openbare ruimtes is opnieuw ontworpen om iets echt unieks te creëren voor onze gasten.

Dankzij het nieuwe ontwerp aan de achterkant hebben we een gloednieuwe lounge kunnen introduceren, Cabaret Rouge, die twee dekken beslaat met een panoramisch uitzicht op de zee en nieuwe entertainmentervaringen biedt. De ervaring van het specialiteitenrestaurant is volledig opnieuw ontworpen met de Chef’s Court op dek 8, waardoor dit een favoriete bestemming is voor bars en restaurants. Elk van de zwembaden is verbeterd, waaronder een indrukwekkend uitgebreid magrodome-zwembad met dubbeldeks en een ongelooflijk overloopzwembad aan de achterkant. ”

Duurzaam en veilig cruisen

Pierfrancesco Vago: “We blijven innoveren, niet alleen op het gebied van ontwerp en gastervaring, maar ook door gebruik te maken van de allernieuwste technologie. MSC Seashore zal het eerste cruiseschip ter wereld zijn met een nieuw luchtzuiveringssysteem ontwikkeld door Fincantieri.

‘Safe Air’, maakt gebruik van UV-C-lamptechnologie die 99% van de virussen en bacteriën elimineert om schone en veilige lucht voor gasten en bemanning te garanderen. Als onderdeel van onze voortdurende inzet voor het milieu en onze reis naar totale decarbonisatie, zal MSC Seashore ook worden uitgerust met de nieuwste generatie milieutechnologie met verbeteringen in energie-efficiëntie, de nieuwste systemen om luchtemissies te verminderen, evenals een geavanceerd afvalwater. zuiveringssysteem met zuiveringsnormen die hoger zijn dan de meeste afvalwaterzuiveringsinstallaties aan de wal.”

Hoogtepunten

Enkele van de belangrijkste hoogtepunten van het nieuwste vlaggenschip van MSC Cruises zijn:

  • 13.000 m2 buitenruimte met een ruime keuze aan buitenbars en restaurants, zwembaden en een terras om te ontspannen en te zonnebaden.
  • Zes prachtige zwembaden met vergrote zwembadgedeeltes, waaronder een spectaculaire nieuwe Infinity Pool en twee nieuwe Infinity bubbelbaden.
  • Een uitgestrekte boulevard van 540 meter dicht bij het water, ideaal om een ​​drankje te drinken en buiten te dineren of gewoon een wandeling te maken om te genieten van de frisse zeelucht.
  • De grootste en meest luxueuze MSC Yacht Club van 3.000 m2 verdeeld over vier dekken met twee paleisachtige nieuwe Owners Suites.
  • 11 verschillende soorten hutten en suites met balkons, waaronder de felbegeerde hutten met grote balkons die tot 15 m2 privéterras bieden en 32 verschillende suites met privé-bubbelbaden buiten op het balkon.

Bridge of Sights

MSC Seashore biedt net als schepen in de Seaside klasse mogelijkheden om gasten te verbinden met de zee. Met een lengte van maar liefst 339 meter wordt het nieuwe vlaggenschip van het bedrijf het langste schip in de vloot en het grootste schip dat ooit in Italië is gebouwd door Fincantieri, een van ‘s werelds grootste scheepswerven en leiders in het ontwerp en de bouw van cruiseschepen.

Opvallend is onder meer wederom de spectaculaire Bridge of Sights met een glazen vloer op het unieke uitkijkpunt op het dek 16-22 meter boven de Infinity Pool op dek 8. Daarnaast zijn er panoramische liften op het achterdek en stijlvolle loopbruggen met glazen vloer aan weerszijden van het schip aan de boulevard aan het water.

Zwembaden voor ultieme ontspanning

De zwembaden op de MSC Seashore zijn, ten opzichte van de andere twee schepen uit de Seaside klasse, voorzien van verbeteringen. en nieuwigheden voor alle zes de zwembaden die van alles bieden. Van spanning en avontuur voor jongere gasten tot stijlvolle relaxmomenten aan het zwembad voor degenen die aan boord willen ontspannen.

  • Het prachtige achter zwembad is opnieuw ontworpen om een ​​overloopzwembad te creëren, dat zich nu tot aan het einde van het achterdek uitstrekt, met een glazen wand die ononderbroken uitzicht op de oceaan biedt. Dit zwembad is een van de grootste infinity zwembaden op zee en biedt een verscheidenheid aan verschillende dieptes en ligbedden die in het water zijn verzonken. Omdat het zwembad op dek 8 dicht bij het water ligt, is dit de perfecte plek om verbinding te maken met de zee en te genieten van een spectaculair uitzicht van zonsopgang tot zonsondergang.
  • MSC Seashore introduceert twee nieuwe oneindige bubbelbaden – één aan elke kant van de buitenpromenade van dek 8 – aan de zeezijde, zodat gasten zichzelf kunnen trakteren op de ultieme ontspanningsplek met de rustgevende waterstralen terwijl ze genieten van een prachtig uitzicht op zee.
  • Op dek 18 biedt het grote zwembad – Long Island Pool- twee verschillende dieptes. Het nieuw ontworpen gebied bevat ook een 360 graden fontein-eiland in het midden, evenals een nieuwe loungeruimte in het zwembad. Om dit deel van het schip verder te versterken, is Long Island Pool nu verbonden met het aquapark met een Pirate Cove-thema om een ​​uitgestrekt watergebied te creëren. De kinderclubs bevinden zich ook op dek 18, waardoor dit het ideale dek is voor het hele gezin.
  • Hoewel dit schip is ontworpen voor warmer weer, heeft de Jungle Pool een grotere magrodome die kan worden afgesloten om indien nodig een binnenzwembad te creëren. Dit populaire gebied is vergroot en bevat nu een extra terras boven en rondom de ruimte, waardoor gasten nieuwe plekken krijgen om te zitten en te ontspannen. Het is dan slechts een korte wandeling naar het nieuwe buffet op dek 16 voor een lunchsnack – ook weer perfect voor gezinnen die graag tijd doorbrengen bij het zwembad.

Dineren en drinken Al Fresco

Als onderdeel van de visie om gasten te laten genieten van het buitenleven en ze dichter bij de zee te brengen, biedt het schip een breed scala aan buitenbar- en caféruimtes, met enkele nieuwe gloednieuwe ruimtes.

  • MSC Seashore introduceert een nieuwe locatie voor de Chef’s Court waar de vijf specialiteitenrestaurants zijn ondergebracht, welke naar dek 8 zullen verplaatst. Deze nieuwe positionering van de specialiteitenrestaurants zorgt ervoor dat de restaurants een verbeterd uitzicht op zee hebben en het kenmerkende steakhouse van MSC Cruises. Butcher’s Cut biedt nu ook buiten zitplaatsen en dineren in de buitenlucht op de iconische boulevard aan het water.
  • Het uitgebreide buffet van MSC Seashore omvat nu een nieuwe zitgedeelte in de buitenlucht met een bar – de Sky Bar, waar gasten buiten kunnen genieten van hun eten of ‘s avonds kunnen ontspannen en tot rust komen terwijl ze de zeelucht in zich opnemen.
  • Aurea-gasten kunnen genieten van het exclusieve Top 19 Solarium met haar chique loungeruimte en bar.

De grootste en meest luxueuze MSC Yacht Club

Gelegen op de geliefde voordekken van het schip, verspreid over vier dekken en met een prachtig uitzicht op zee, zal de MSC Yacht Club op MSC Seashore de grootste en meest luxueuze Yacht Club in de vloot van MSC Cruises worden, met bijna 3.000 vierkante meter aan ruimte.

Gasten die op zoek zijn naar een eersteklas, all-inclusive cruise-ervaring met privévoorzieningen en 24-uursbutlerservice – terwijl ze nog steeds genieten van de recreatie- en entertainmentmogelijkheden die de rest van het schip biedt – kunnen ervoor kiezen om te varen in de MSC Yacht Club, MSC Cruises ‘ exclusief schip-in-een-schip concept.

  • Een van de elementen die een MSC Cruises-schip onderscheidt, is het elegante en stijlvolle interieurontwerp en dit is te zien aan de nieuw ontworpen conciërge- receptie. De ingang van de MSC Yacht Club is nog indrukwekkender en glamoureuzer, met een driedeks Onyx-muur en de kenmerkende sprankelende Swarovski-trappen van MSC Cruises, die vier dekken met elkaar verbinden, waardoor gasten zich een echte VIP voelen wanneer ze binnenkomen.
  • Ontspan in de elegante Top Sail Lounge en dineer in het gastronomische privérestaurant met prachtig uitzicht op zee en een buitenruimte verbonden met de lounge, bovenop de brug.
  • Een verbeterd en uitgebreid zwembadgedeelte en zonnedek biedt 2.000 m² aan ruimte, met een groter privézwembad en een nieuwe panoramisch bubbelbad.

De Deluxe accommodaties in de MSC Yacht Club zijn ook uitgebreid. Zo zijn er op de MSC Seashore 131 glamoureuze suites in vijf categorieën, waaronder de traditionele binnensuites,  deluxe-  en de royal suites evenals 41 nieuw geïntroduceerde deluxe grand suites, met extra ruimte en een inloopkast en twee gloednieuwe Owner’s Suites.

De begeerde Owner’s Suites zijn het toppunt van verfijning en de grootste suites op het schip met 98 m2 aan leefruimte en daarnaast een uitgestrekt privébalkon met bubbelbad en buitenwoongedeelte, met een prachtig uitzicht op zee.

Mediterrane en Caribische routes

Van augustus 2021 – oktober 2021 vaart de MSC Seashore in de Middellandse Zee. Je bezoekt dan d Italiaanse havens van Genua, Napels, Messina en Valetta in Malta, Barcelona in Spanje en Marseille in Frankrijk. Deze cruises zijn beschikbaar vanaf €300 (vertrek 25 oktober 2021). Daarna gaat de opvallende MSC Seashore naar de USA, waar haar thuishaven Miami zal zijn.

Vanaf november 2021 vaart MSC Seashore 7 nachten in Oost- en West-Caribisch gebied en Bahama’s, inclusief stops bij Ocean Cay MSC Marine Reserve, MSC Cruises nieuw privé-eiland in de Bahama’s.

Nieuwsgierig naar de MSC Seashore? Kijk snel:

Bucketlist cruise: Cruise IJsland en Groenland incl. busreis

Cruise Italië, Spanje en Frankrijk – Costa Toscana – incl vluchten

Cruise Caribbean met Aruba en Curaçao

Grand Voyage van Italië naar Rio de Janeiro

Blue Cruise en Horizon Aparthotel

7-daagse fietscruise Limburgse Maas

8-daagse fietscruise Eilandhoppen in Kroatië

8-daagse fietscruise Noord-Holland, Texel en IJsselmeer

7-daagse fietscruise Hanzesteden – MS Dutch Grace

7-daagse riviercruise Rijn en Moezel

7-daagse riviercruise Hanzesteden, Texel en IJsselmeer

8-daagse fietscruise Eilandhoppen in Kroatië

8-daagse fietscruise Donau Passau-Wenen-Bratislava-Passau

7-daagse riviercruise België en Zuid-Nederland

22-daagse cruise Schotland, IJsland en Groenland met Nieuw Statendam uit Amsterdam

Cunard Cruise Westelijke Middellandse Zee voor topprijs!

15-daagse cruise Groot-Brittannië, Schotland en Ierland met de Rotterdam

8-daagse cruise Noorse Fjorden met de Rotterdam

15-daagse cruise Noordkaap met de Rotterdam

Egyptische Nijlcruise Deluxe

2025 124-daagse Wereldcruise HAL met Zuiderdam

Cruise Online Sunweb

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)