Hurtigruten: Gratis retour vlucht naar Antarctica

Geldig van 1 maart t/m 30 april 2021.

Boek een Hurtigruten reis naar Antarctica en ontvang een gratis KLM retourvlucht Amsterdam/Zuid-Amerika. Dit geldt bij boeking van een Antarctica expeditie cruise met de Roald Amundsen of Fridtjof Nansen in het vierde kwartaal 2021 of eerste kwartaal 2022.

Geselecteerde vertrekdata

In het kielzog van de grote poolexpedities, beginnen ook deze reizen in Zuid-Amerika. Voor een geselecteerd aantal expeditie cruises naar Antarctica met vertrek in het vierde kwartaal van 2021 en het eerste kwartaal van 2022 geldt nu een scherpe aanbieding. U boekt deze reizen nu tijdelijk met een gratis KLM retourvlucht vanaf Amsterdam naar Zuid-Amerika! Afhankelijk van welke reis u boekt, betreft dit een retourvlucht in economy class vanaf Amsterdam Schiphol naar Santiago de Chili of Buenos Aires.

Voorwaarden van deze aanbieding

  • Geldig voor nieuwe boekingen gemaakt vanaf 01/03/2021 t/m 30/04/2021
  • Geldig voor geselecteerde reizen naar Antarctica met MS Roald Amundsen en MS Fridtjof Nansen
  • Geldig voor hutten en suites
  • Te combineren met de Ambassador herhalingskorting
  • Te combineren met de Single aanbieding expeditie, mits er ook voldaan wordt aan de voorwaarden van de single aanbieding
  • Helaas niet geldig voor reeds bestaande boekingen.

de meest afwisselende bestemmingen ter wereld, met fascinerende landschappen en Arctische wildernis van oneindige schoonheid. Niemand brengt je dieper in het hart van het ruige Noorse landschap dan Hurtigruten! Samen met een naaste is deze reis éxtra speciaal.

Aanbieding boeken bij Norske

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)