Cruisereiziger
Landarrangement

Holland America Line en Princess Cruises bieden deze zomer landvakanties aan in Alaska

Holland America Line en Princess Cruises bieden deze zomer vakanties in Alaska aan via Gray Line Alaska, Princess Alaska Lodges en de Westmark Hotels van Holland America Line. Het gaat om een combinatie van rondreizen, verblijf in accommodaties en het bezoeken van bezienswaardigheden aan land. De tours van dit jaar focussen op het binnenland van Alaska met COVID-19 gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die voorop staan, zowel voor het welzijn van werknemers als gasten.

“We houden van Alaska en we vinden het geweldig dat we het kunnen delen met bezoekers van over de hele wereld. We zijn toegewijd om de lokale bevolking en bezoekers te helpen de beste delen van Alaska op een veilige manier te ervaren ”, aldus Dave McGlothlin, Vice President, Tour Operations. “Het afgelopen jaar zijn veel mensen dicht bij huis gebleven. Omdat we deze zomer een aantal van onze opties aan land weer op kunnen starten, zijn we meer dan ooit klaar om bezoekers weer te verwelkomen.”

Een van de hoogtepunten van de begeleide tochten is een acht uur durende Tundra Wilderness Tour in Denali, waar gasten de mogelijkheid hebben om de grote vijf te zien: grizzlyberen, wolven, elanden, kariboes en Dall-schapen. Andere tours die bij de prijs zijn inbegrepen zijn de Portage Glacier Cruise nabij Anchorage en Riverboat Discovery-excursie in Fairbanks. Bovendien kunnen bij elke hotelaccommodatie optionele rondleidingen worden geboekt, zoals rondvluchten, raften op de rivier en meer.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!