Holland America Line: Fly & Cruise Caribbean

Boek voor 31 juli 2021.

Boek geselecteerde Fly & Cruise Caribbean vanaf oktober 2021 tot en met februari 2022 vanaf €1299 per persoon en ontvang vluchten, een nacht pre-cruise hotel in Miami of Ft. Lauderdale en luchthaventransfers.

Het vluchtaanbod is beschikbaar op geselecteerde vluchten en luchthavens die via het Flight Ease®-programma van Holland America Line worden geboekt.

Vraag je offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTravel StoreTUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)