Celebrity Equinox maakt herstart vanuit Fort Lauderdale

Het cruiseschip Celebrity Equinox heeft de goedkeuring van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) om op 25 juli 2021 weer vanuit Fort Lauderdale te gaan varen. Het volgt de Celebrity Edge op de voet, met het eerste cruisevertrek uit Amerikaanse wateren naar de Caraïben op 26 juni 2021. Voor 9 van de 14 schepen in de vloot van Celebrity Cruises staat inmiddels tot medio september een herstart gepland in de Caribbean, Europa, Alaska en Galapagos Eilanden.

De onlangs gerenoveerde Celebrity Equinox gaat een cruise van zeven nachten langs de Mexicaanse havens Cozumel en Costa Maya en Nassau op de Bahama’s varen.

Een overzicht van de herstart van de cruiseschepen van Celebrity Cruises:

Celebrity Millennium – begon op 5 juni begon met 8-daagse Caribische cruises vanuit St. Maarten; daarna verkast ze naar Seattle om vanaf 23 juli 8-daagse Alaska Dawes Glacier-cruises te varen. Celebrity Summit vaart dan het resterende St. Maarten-seizoen tot en met augustus, gevolgd door plannen om een ​​nieuwe reeks van 5- en 6-daagse afvaarten te maken vanuit Fort Lauderdale naar de westelijke Caraïben tot eind oktober.
Celebrity Apex – routes van zeven nachten naar de Griekse eilanden vanaf 19 juni;
Celebrity Edge – vanaf 26 juni varend volgens een wisselend schema van Oost- en West-Caribische routes vanuit Fort Lauderdale;
Celebrity Silhouette – cruisen langs de Britse kust vanaf 3 juli;
Celebrity Flora – keert op 3 juli terug naar de Galapagos-eilanden, gevolgd door de Celebrity Xpedition en de Celebrity Xploration voor 16 passagiers op respectievelijk 24 juli en 18 september.

Wil jij snel weer cruisen met Celebrity Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Celebrity Equinox maakt herstart vanuit Fort Lauderdale

 • 9 juni 2021 om 09:38
  Permalink

  Het is fijn te horen dat de cruiseschepen
  weer uitvaren in Amerika.
  Maar als European kan je momenteel
  Amerika niet binnen!
  Wanneer worden we weer toegelaten????

Reacties zijn gesloten.