Hurtigruten: 50% korting voor 2e persoon

Geldig tot eind juli 2021.

Tijd voor de mooiste zeereis ter wereld: de Noorse kustroute! Boek nu één van de 4 Hurtigruten rondreizen en de 2e persoon ontvangt maar liefst 50% korting! 

Aanbiedingsprijs, 50% korting

De eerste persoon betaalt de actuele prijs op basis van de gekozen hutcategorie. De 2e persoon in dezelfde hut ontvangt een zeer aantrekkelijke korting van 50% op het Hurtigruten-gedeelte van de reis. U maakt de reis op basis van volpension. Hurtigruten werkt met een flexibel prijssysteem dat afgestemd is op de bezettingsgraad aan boord.

Voorwaarden bij Norske Noorwegen Reizen

  • Geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt in de periode 07/06/2021 t/m 31/07/2021
  • Geldig voor geselecteerde vertrekdata in de periode augustus t/m december 2021 (zie onderstaande tabel)
  • Uitsluitend geldig voor tariefgroep Basic en Select
  • Geldig bij bezetting van minimaal 2 personen in dezelfde hut
  • Geldig voor alle beschikbare hutten en suites
  • Niet te combineren met overige Hurtigruten aanbiedingen en/of kortingsregelingen m.u.v. de Ambassador herhalingskorting
  • Deze aanbieding is geldig voor de Hurtigruten reis. Vluchten en eventuele transfers en/of hotelovernachtingen zijn niet inbegrepen bij een Hurtigruten reis, maar wij zijn u uiteraard graag van dienst met een aanvullend vliegarrangement
  • Helaas is deze Last-Minute aanbieding niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen.

 

Vraag een offerte aan bij Norske

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)