Cruisereiziger
BuffetrestaurantEten en drinkenSpecialiteitenrestaurant

Disney Cruise Line brengt eersteklas Marvel restaurant aan boord Disney Wish

Disney Cruise Line brengt nog nooit eerder vertoonde eetervaringen aan boord van de Disney Wish, het nieuwste Disney schip dat op 9 juni 2022 de eerste reis maakt. ‘Avengers: Quantum Encounter‘ in het restaurant Worlds of Marvel gaat in de zomer van 2022 in première aan boord van de Disney Wish en is een geheel nieuw filmisch diner avontuur. Enkele van de machtigste – en kleinste – superhelden komen samen in een meer dan levensgrote show met revolutionaire kwantumtechnologie en een keuken van wereldklasse.

“‘Avengers: Quantum Encounter’ is de meest ambitieuze dinerervaring ooit van Disney Cruise Line”, zegt Danny Handke, senior creative director van Walt Disney Imagineering. “We doen iets dat nog nooit eerder in een restaurant is gedaan en ontwikkelen een exclusief Avengers-avontuur dat onze gasten onderdompelt in de actie door middel van geavanceerde technologie en innovatieve verhalen. Het is de perfecte aanvulling op het ongelooflijke menu van meeslepende familiediners aan boord van de Disney Wish.”

Gasten aan boord van de Disney Wish kunnen ook genieten van Marceline Market en Mickey and Friends Festival of Foods, twee nieuwe snelle en informele eetgelegenheden voor ontspannen maaltijden gedurende de dag.

Avengers missie

Worlds of Marvel is het allereerste Marvel filmische diner avontuur, waarin gasten een interactieve rol spelen in een Avengers-missie boordevol actie die zich om hen heen afspeelt, compleet met een werelds menu geïnspireerd op het Marvel Cinematic Universum.

‘Avengers: Quantum Encounter’ volgt Ant-Man en The Wasp als ze namens de Avengers voor het eerst in het openbaar spreken. Om indruk te maken, houden ze een speciale presentatie van de krachtigste Superhelden-technologieën, zoals Captain America’s schild, Iron Man’s boogreactor en Ant-Man’s Pym Particles, waarbij gasten holografische modellen, veldrapporten en iconische scènes uit Marvel-films te zien krijgen op de schermen in de ruimte.

Het hoogtepunt van dit speciale evenement is een demonstratie van de nieuwste en beste Pym Tech, de Quantum Core, die gebruik maakt van de allernieuwste — en zeer onstabiele — technologie om doelen met één druk op de knop te verkleinen en te laten groeien. Een paar misschoten resulteren in hilarische Ant-Man-achtige stunts, maar het echte probleem begint wanneer een onverwachte schurk opduikt met een angstaanjagend leger op sleeptouw, die graag deze krachtige kwantumtechnologie in handen willen krijgen. Ant-Man en The Wasp hebben alle hulp nodig die ze kunnen krijgen om de dag te redden. Ze doen een beroep op Captain America, Captain Marvel en de dappere dinerende gasten van de Disney Wish voor hulp.

Quantum Core Technologie

Elke tafel in restaurant Worlds of Marvel heeft een interactieve Quantum Core, een gloednieuw apparaat dat ervoor zorgt dat objecten op afstand krimpen en groeien. Gasten assisteren Ant-Man en The Wasp bij een aantal kleinschalige proeven, waarbij ze te grote bagage verkleinen om ze gemakkelijk op te bergen in de passagiershut.

Wanneer er voldoende Quantum Cores tegelijkertijd worden geactiveerd, wordt de hele locatie krachtig geladen en zien de gasten de energie die beweegt door de stroomkanalen in de muren en het plafond. Uitgerust met ultramoderne Pym Tech en uitgedost in kenmerkende Stark-itecture-stijl, biedt het ontwerp van Worlds of Marvel verrassingen in alle soorten en maten, van een duidelijk Marvel zeshoekig motief tot de verschillende bekende Disney ‘Easter eggs’ en onbekende details in de show.

Trouw aan zijn naam, neemt restaurant Worlds of Marvel families mee op een smaakvolle tour door de echte en fictieve werelden van het Marvel Cinematic Universum, met gerechten geïnspireerd op legendarische locaties zoals Afrikaans Wakanda, Oost-Europees Sokovia en de thuisbasis van de Avengers in New York City. Hoewel de menu’s nog in ontwikkeling zijn, kunnen gasten een gevarieerd aanbod van wereldwijd beïnvloede gerechten verwachten en speelse knipoogjes naar de werelden en personages die ze kennen en waarderen uit de Marvel Studios-films.

Snelle en informele familiediners

Terwijl de Disney Wish de hele dag door luxe bediening aan tafel biedt, kunnen families ook genieten van snelle, gemakkelijke maaltijden en snacks in meer informele eetgelegenheden dan ooit tevoren.

Marceline Market
Marceline Market, vernoemd naar Walt Disney’s geboorteplaats in Missouri, is een stijlvolle eetzaal geïnspireerd op populaire marktplaatsen over de hele wereld. Hier vinden gasten een steeds wisselend menu met gespecialiseerde gerechten in een levendige, vrije omgeving met zitplaatsen binnen en buiten en een adembenemend uitzicht op de oceaan.

Met 10 eetstalletjes en een café-achtige bar in het midden, heeft Marceline Market de sfeer van een oude industriële loft die is omgebouwd tot een bruisende markt, maar met een duidelijk Disney-designtwist: in deze eetzaal zijn de lokale eigenaren Disney Figuren omdat elk station een thema heeft met geliefde animatiefilms zoals ‘Rapunzel’, ‘Ratatouille’, ‘Alice in Wonderland’, ‘Zootopia’ en meer. Deze legendarische winkeliers stellen een breed scala aan versbereide keukens samen waar de hele familie van kan genieten, waaronder Amerikaanse klassiekers, internationale specialiteiten, comfortvoedsel, zeevruchten, soepen en salades, vegetarische en plantaardige gerechten, gebak en desserts.

Marceline Market biedt een informele, rondlopende eetervaring voor ontbijt en lunch, en in de avond voor het diner wordt en aan tafel geserveerd en worden de gerechten op bestelling klaargemaakt.

Mickey and Friends Festival of Foods
Mickey and Friends Festival of Foods ligt op de bovendekken en is de perfecte plek voor families om een snelle hap te nemen voor lunch, diner of wanneer dan ook daartussenin. Fervente Disneycruisers zullen vooral blij zijn met de mix van favoriete traktaties, zoals het kenmerkende softijs van Disney Cruise Line. Daarnaast zijn er twee gloednieuwe selecties: de Disney Wish heeft de eerste speciale counterservicelocaties van de vloot voor barbecue en Mexicaans geïnspireerde gerechten.

Dit openluchtrestaurant biedt ook verrukkelijke Amerikaanse klassiekers en andere lekkernijen en bestaat uit vijf eetstalletjes met een uniek thema: Mickey’s Smokestack Barbecue, Donald’s Cantina, Daisy’s Pizza Pies, Goofy’s Grill en Sweet Minnie’s Ice Cream.

Het grillige ontwerp is geïnspireerd op de kustpromenade die te zien is in de populaire animatieshort ‘Mickey Mouse’, een passende aanvulling op het gedeelte voor families met Mickey en Friends-thema op de bovendekken. Een grote, schaduwrijke zithoek biedt handige en comfortabele accommodatie voor families om te ontspannen en te genieten van hun maaltijden.

Eerder aangekondigde eetervaringen
Deze nieuwe restaurants voegen zich bij een betoverende line-up van eerder aangekondigde eetervaringen voor families en volwassenen. Naast restaurants Worlds of Marvel gaan families in twee nieuwe restaurants aan boord van de Disney Wish op een culinaire reis naar het ‘Frozen’ koninkrijk Arendelle en de gouden eeuw van Hollywood.

  • Arendelle: A Frozen Dining Adventure is Disney’s eerste theater dinerervaring met ‘Frozen’ thema, die het koninkrijk Arendelle tot leven brengt door meeslepend live-entertainment — met
    favoriete figuren als Elsa, Anna, Kristoff en Olaf — en een keuken van wereldklasse met Scandinavische invloeden.
  • 1923 is een elegante viering van de erfenis van The Walt Disney Company, een eerbetoon aan de gouden eeuw van animatie en een smaakvol eerbetoon aan het Californische erfgoed.
    De Disney Wish zet het innovatieve familiedinerconcept van Disney Cruise Line voort, waarbij gasten elke avond een van de drie fantasierijke restaurants ervaren, vergezeld door een toegewijd serviceteam dat gedurende de hele reis aan hun familie wordt toegewezen. Met uitzonderlijke aandacht voor detail, genieten gezinnen elke avond van een verscheidenheid aan eetervaringen met vriendelijke, vertrouwde, persoonlijke service.
  • Volwassen gasten van 18 jaar en ouder kunnen genieten van gastronomische maaltijden en uitzonderlijke drankjes in Palo Steakhouse, Enchanté van chef-kok Arnaud Lallement en The Rose, een luxe suite voor levensgenieters, exclusief voor volwassenen, geïnspireerd door de elegante iconen van Walt Disney Animation Studios’ Belle en het Beest’.

In ware Disney Cruise Line-traditie biedt de Disney Wish ook gratis 24-uursroomservice, speciale traktaties en gastronomische cafés.

Maiden Voyage en Inaugurele seizoen

De Disney Wish heeft de eerste vaart op 9 juni 2022. Daarna maakt de Disney Wish cruises van drie en vier nachten vanuit Port Canaveral, Florida naar Nassau, de Bahama’s en Disney’s privé-eiland Castaway Cay,

Kan jij ook niet wachten om je Avengers missie te starten op de Disney Wish? Vraag dan een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)