Cruisereiziger
Bestemmingen

Regent Seven Seas Cruises kondigt nieuwe Voyage Collection 2023-2024 aan

Regent Seven Seas Cruises heeft haar nieuwe 2023-2024 Voyage Collection onthuld, met nieuwe aanloophavens en culturele ervaringen op bestemmingen over de hele wereld. Reserveringen voor de nieuwe Voyage Collection zijn vandaag geopend.

“The World’s Most Luxurious Fleet”
The World’s Most Luxurious Fleet”, zoals Regent haar eigen vloot noemt, zal 139 nieuwe cruises varen, met routes door Afrika en Arabië, Alaska, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, de Stille Zuidzee, Canada en New England, het Caribisch gebied en het Panamakanaal, de Middellandse Zee, Noord-Europa en Zuid-Amerika, evenals transoceanische overtochten en vier Grand Voyages.

Afvaarten variëren van 7 nachten tot de onlangs aangekondigde 2024 World Cruise van 132 nachten en bieden meer dan 129 overnachtingen aan op bestemmingen zoals St. Petersburg, Rusland; Kioto, Japan; Singapore; Lissabon, Portugal; en Bordeaux, Frankrijk. De 2023-2024 Voyage Collection biedt ook 15 nieuwe aanloophavens, waaronder Vanuatu’s Mystery Island, het eiland Syros in Griekenland, de Lofoten-eilanden in Noorwegen en Puerto Banus in Spanje.

Grand Voyages
Vier Grand Voyages zijn samengesteld: Grand Arctic Adventure, een cruise van 78 nachten van New York naar Barcelona; Grand European Sojourn, een reis van 62 nachten van Stockholm, Zweden naar Athene, Griekenland; Circle South America, een rondreis van 67 nachten die begint in Miami, Florida; en de Grand Asia-Pacific Journey, een cruise van 59 nachten van Sydney, Australië naar Tokio, Japan.

“We zijn verheugd om onze zeer speciale Voyage Collection voor 2023-2024 uit te brengen, die zorgvuldig is gemaakt voor onze gasten, van wie we weten dat ze een passie hebben voor het ontdekken van de wereld in de ultieme luxe waar Regent Seven Seas Cruises bekend om staat. We hopen dat dit nieuwe seizoen met diverse en inspirerende locaties reizigers in staat stelt om herinneringen en ervaringen te creëren die een leven lang meegaan”, aldus Jason Montague, president en chief executive officer van Regent Seven Seas Cruises.

“We hebben onlangs onze World Cruise 2024 gelanceerd, die voor het derde jaar op rij een record op de openingsdag wist te breken en binnen drie uur na de lancering uitverkocht was. Dit fenomenale resultaat bevestigt hoe sterk de opgekropte vraag naar luxe reizen onder onze gasten is, vooral voor langere reizen, en we zijn ervan overtuigd dat onze nieuwe Voyage Collection ook goed zal worden ontvangen”, vervolgt Montague.

Allround ervaring
Naast all-suiteall-balcony accommodaties en gratis onbeperkte excursies aan wal in elke aanloophaven, zijn de reistarieven ook inclusief gastronomische gerechten in een reeks specialiteitenrestaurants en al-fresco eetgelegenheden, wijnen en sterke dranken, entertainment, onbeperkte internettoegang, gratis valet laundry, fooien en een hotelarrangement van één nacht, pre-cruise voor gasten die verblijven in suites op Conciërge-niveau en hoger.

Bovendien bieden meer dan 25 cruises aan boord van Seven Seas ExplorerSeven Seas Voyager en Seven Seas Navigator gasten een gratis pre-of-post-cruise landprogramma, waaronder nieuwe 4-nachten landprogramma’s op geselecteerde afvaarten.

Regent Seven Seas Cruises 2023-2024 Voyage Collection per schip

Seven Seas Splendor
Seven Seas Splendor begint haar Europese seizoen in maart 2023 met het oversteken van de Atlantische Oceaan voor 3 cruises op de westelijke Middellandse Zee en de Griekse eilanden. In mei herpositioneert het schip naar Noord-Europa voor 2 afvaarten vanuit Londen (Southampton), Engeland, voor een reeks Baltische afvaarten met een duur van 7-16 nachten. De Baltische reizen omvatten meerdere bezoeken aan St. Petersburg, waardoor gasten veel mogelijkheden hebben om de vergulde koepel van de St. Isaac’s Cathedral en het Hermitage Winter Palace te ontdekken, naast talloze andere culturele bezienswaardigheden. Andere hoogtepunten van Noord-Europa zijn onder meer cruisen over de Noorse fjorden en toegang tot Berlijn, Duitsland via de haven van Warnemunde.

Na in september rond de Britse eilanden te zijn gevaren, vaart Seven Seas Splendor naar Barcelona, ​​Spanje met overnachtingen in Bordeaux, Frankrijk en Lissabon, Portugal onderweg. Gasten kunnen dan genieten van verdere overnachtingen op bestemmingen zoals Istanbul, Turkije en Monte Carlo, Monaco op 5 reizen die de westelijke en oostelijke Middellandse Zee en de Griekse eilanden verkennen. Een epische verkenning van de diverse charmes van Noord-Europa en de Middellandse Zee kan worden gemaakt in een 62-nachten Grand Voyage, Grand Europe Sojourn, varend in september van Stockholm, Zweden naar Athene, Griekenland.

In december begint Seven Seas Splendor aan vier Zuid-Amerikaanse routes die de volledige omvaart van het continent mogelijk maken met overnachtingen in Lima, Peru; Buenos Aires, Argentinië; en Rio de Janeiro, Brazilië. De vier afvaarten bezoeken nieuwe aanloophavens, waaronder het historische Panama City, Panama en de strandgezegende stad Itajai, Brazilië welke kunnen worden verkend tijdens de 67-nachten, Circle South America Grand Voyage, heen en terug vanuit Miami, Florida.

Het schip vaart vanaf februari 2024 door de oostelijke en westelijke Caraïben vanuit Miami, Florida; Bridgetown Barbados; en San Juan, Puerto Rico; op meerdere cruises die gasten een uitgebreide verscheidenheid aan bestemmingen bieden, waaronder de ABC-eilanden; Castries, St. Lucia; Pointe-à-Pitre, Guadeloupe en meer.

Seven Seas Explorer
In de zomer van 2023 vindt het inaugurele Alaska-seizoen van Seven Seas Explorer plaats, met 15 afvaarten van 7 nachten tussen Seward, Alaska en Vancouver, British Columbia. Van juni tot september kunnen gasten Alaska op zijn wildste, bloeiende best verkennen.

Vanaf september doorlopend tot de winter van 2023 en de lente van 2024, zal Seven Seas Explorer vier Australië en Nieuw-Zeeland routes en 12 Azië routes varen.

Haar eerste cruises in de regio beginnen met 2 rondreizen vanuit Tokio met bezoek aan Busan, Zuid-Korea en overnachtingen in Kyoto, Japan, voordat aanvullende afvaarten andere Aziatische bestemmingen verkennen, zoals Hong Kong, China; Boracay-eilanden, Filippijnen; en Bangkok, Thailand.

In december vaart Seven Seas Explorer door Australië en Nieuw-Zeeland en biedt gasten de kans om te vallen voor de Europese charme van Melbourne, op zoek te gaan naar het bijzondere vogelbekdier in Tasmanië en de iconische haven van Sydney te verkennen. Aan de overkant van de Tasmanzee in het naburige Nieuw-Zeeland kunnen gasten getuige zijn van de traditionele Māori-cultuur in Rotorua, de vergezichten van Auckland bewonderen en waardering ontwikkelen voor bekroonde Central Otago wijnen.

Na Australië en Nieuw-Zeeland te hebben bevaart, keert Seven Seas Explorer vanaf februari 2024 weer terug door het exotische Zuidoost-Azië en bezoekt ze twee nieuwe aanloophavens in Japan, de historische Miyako en Sapporo (Otaru), en een nieuwe haven in de Filippijnen – het eiland Coron (Palawan). Daarnaast heeft het schip in maart en april drie rondreizen vanuit Tokio, perfect voor het kersenbloesemseizoen. In Azië kunnen gasten kiezen uit een scala aan diverse culturele ervaringen aan land, waaronder een rondleiding door een traditioneel vissersdorp buiten Da Nang, Vietnam, of een ritje met een riksja door de straten van het multiculturele Singapore.

De Grand Asia-Pacific Journey Grand Voyage, die 4 Azië-overtochten combineert, is er een die niet te missen is. Deze expeditie van 59 nachten, die begint in Sydney en eindigt in Tokio, vertrekt in januari 2024 en biedt de mogelijkheid om de landen van Azië te ontdekken met overnachtingen in Indonesië, Singapore, Thailand, Vietnam, China en Japan.

Seven Seas Voyager
Seven Seas Voyager zal het zomerseizoen van 2023 doorbrengen in het Middellandse Zeegebied en Noord-Europa. Seven Seas Voyager begint haar seizoen met een transoceanische reis van Miami naar Barcelona in april 2023 en zal de kusten van de oostelijke en westelijke Middellandse Zee bezoeken, evenals de Griekse eilanden tijdens 11 cruises tot november. Hoogtepunten zijn onder meer meerdere verblijven van 3 nachten in Israël en de stad Marmaris, Turkije, als nieuwe aanloophaven.

Tussen juli en september trekt Seven Seas Voyager naar het noorden om de Baltische staten en Noord-Europa te verkennen. Gasten kunnen een wandeling maken door de eind 17e-eeuwse architectuur van de door UNESCO beschermde marinehaven van Karlskrona en genieten van de schoonheid en charme van de Aland-eilanden, Finland. Wie verder naar het westen gaat, kan Groenland en IJsland ontdekken, of genieten van de groene omgeving van Cork en de traditionele pubs van Dublin, Ierland.

In november zal Seven Seas Voyager vanuit Barcelona naar het zuiden varen, langs de westkust van Afrika, en haar reis in Kaapstad, Zuid-Afrika, afsluiten met een overnachting. Vanaf hier kunnen gasten tijdens nog twee afvaarten, heen en terug vanuit Kaapstad, genieten van luxe Afrikaanse safari’s en de hoofdstad van Mozambique, Maputo, bekend om zijn mediterrane stijl, verkennen. Ook genieten gasten van overnachtingen in de haven van Walvisbaai, Namibië; Richard’s Bay, Zuid-Afrika; en Durban, Zuid-Afrika.

Seven Seas Voyager verwisselt vervolgens van continent en vaart in januari 2024 naar Zuid-Amerika voor haar winterseizoen met een cruise van 24 nachten tussen Rio de Janeiro, Brazilië en Santiago, Chili en een cruise van 19 nachten tussen Santiago en Buenos Aires, Argentinië, beide omvatten een cruise rondom het Antarctisch Schiereiland.

Seven Seas Mariner
Seven Seas Mariner begint haar zomerseizoen van 2023 in mei met 9 afvaarten in de Middellandse Zee. Hoogtepunten zijn onder meer cruisen op de Zwarte Zee, overnachtingen in Istanbul, Turkije; Athene, Griekenland; en Constanta, Roemenië, plus, de nieuwe haven van Izmir, Turkije.

Na haar transoceanische reis in september van Barcelona, ​​Spanje naar New York, vaart Seven Seas Mariner over de waterwegen van Canada en New England.

In oktober laat Seven Seas Mariner de winter achter zich en trekt het naar de oostelijke en westelijke Caraïben. Onder de gevarieerde ervaringen die de regio biedt, zijn het verkennen van de historische straten van Old San Juan, Puerto Rico en wandelen door het regenwoud in Tortola, Britse Maagdeneilanden.

Seven Seas Mariner sluit de winter in december af met een cruise van 25 nachten door de oostelijke Caraïben en de Amazone, met een overnachting in Manaus, Brazilië, waarna ze in januari 2024 aan een epische wereldcruise van 132 nachten begint.

Seven Seas Navigator
Seven Seas Navigator bezoekt in maart 2023, tijdens een rondreis vanuit Miami, Zuid-Amerika met een reis van 24 nachten naar de Amazone, die ook het Caribisch gebied verkent. Er is een verdere verkenning van de oostelijke en zuidelijke Caraïben tijdens een cruise van 14 nachten die Oranjestad, Aruba ontdekt; Willemstad, Curaçao; en Kralendijk, Bonaire en hun stranden.

Seven Seas Navigator zet haar lenteseizoen in mei voort en bezoekt tijdens 4 cruises regio Canada en New England, waarvan 3 met de stad Baie-Comeau in de regio Cote-Nord van Quebec als een gloednieuwe aanloophaven.

In juni begint Seven Seas Navigator aan een Europees zomerseizoen dat begint in New York en eindigt in Barcelona, ​​Spanje in september. De reis bestaat uit vijf afvaarten die aanloophavens in Canada en New England, Groenland, IJsland, de Britse eilanden, de Baltische staten en de Noorse Noordkaap aandoen, waar gasten de nieuwe haven van Leknes kunnen bezoeken. Daarnaast worden in het seizoen ook de Franse wijnstreek Bordeaux en het Iberisch schiereiland bezocht. De reis kan van begin tot eind worden gemaakt als een Grand Arctic Adventure Grand Voyage van 78 nachten, met een mix van Arctische landschappen, gecombineerd met ‘s werelds grootste steden, inclusief acht bijzondere overnachtingen.

Later in september en tot oktober en november bieden 5 klassieke afvaarten gasten mediterrane avonturen vanuit het uiterste westen van Marokko en de Canarische Eilanden, tot aan de Zwarte Zee in het oosten. Na deze cruises zal ze vertrekken vanuit Istanbul, Turkije om de havens van het Midden-Oosten te bevaren, inclusief overnachtingen in het oude Jeruzalem, Israël en Luxor, Egypte, en een doorvoer van het Suezkanaal.

Seven Seas Navigator blijft in december door Azië varen, met een reis van 21 nachten van Dubai, VAE naar Singapore, varend op het Indiase subcontinent, met overnachtingen in Mumbai, India; Colombo, Sri Lanka; en Yangon, Myanmar, alvorens de feestdagen en het nieuwe jaar door te brengen in Indonesië en Australië.

Om het begin van 2024 in te luiden, reist ze naar de Stille Zuidzee, de thuisbasis van ‘s werelds grootste lagune in Nieuw-Caledonië, Fiji’s Coral Coast, Bora Bora’s Mount Otemanu en de beroemde zwarte zandstranden van Taharuu Beach op Tahiti. Vanuatu’s Mystery Island is een nieuwe haven die bezocht wordt op één van de vier routes in de regio.

In maart 2024 vaart het schip vanuit Auckland, Nieuw-Zeeland en begint aan meerdere cruises door Australië, Zuidoost-Azië, India en Arabië op weg naar de Middellandse Zee waar het seizoen eindigt in Athene, Griekenland, met onderweg een bezoek aan een nieuwe aanloophaven, Jeddah, Saoedi-Arabië.

Bovenstaande cruises van Regent Seven Seas Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!