Royal Caribbean: 30% korting

Geldig tot en met 31 oktober 2021.

30% korting!

Boek en bevestig een Royal Caribbean cruise tussen 1 en 31 oktober 2021 en profiteer van 30% korting.  Het vertrek van de cruise moet op of na 1 november 2021 zijn, alle hut categorieën komen in aanmerking voor de korting.

Deze 30% korting geldt over de cruiseprijs, niet op havengelden, taxes en eventuele fooien.

Vraag je offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)