Cruisereiziger
Kinderen

Disney onthult faciliteiten voor kinderen en jeugd op Disney Wish

Disney Cruise Line heeft vorige week alle kinder- en jeugd faciliteiten op de Disney Wish bekendgemaakt. De rederij heeft op elk schip zeer mooie kinderclubs en Disney Wish biedt dan ook enkele nieuwigheden op het schip dat in de zomer van 2022 in de vaart gaat komen.

Star Wars: Cargo Bay

In de Disney’s Oceaneer Club (3-12 jaar) verrijst een heus Star Wars schip waar de kinderen op missie gaan door de ruimte met Star Wars figuren. Ze krijgen gedurende de gehele cruise speciale opdrachten en moeten voorkomen dat het schip vernield gaat worden.

Daarnaast vinden de kinderen in de kinder club een Marvel Super Hero Academy, een Fairytale Hall waar alle prinsessen ontmoet kunnen worden en het Walt Disney Imagineering Lab waar ze creatief aan de slag mogen.

Captain’s Deck

Voor de allerkleinsten is Capain’s Deck ontworpen, een nautische speelplaats met glijbanen, kruipdoor-gangen en stuurwielen. Deze ruimte is bovendien op bepaalde tijden ook open om vrij te kunnen spelen met of zonder de ouders.

Tijdens de gehele cruise is er een activiteitenprogramma waar kinderen uitgenodigd worden om mee te doen met diverse activiteiten zoals een training met hun superheld Ant-Man, of een speciaal feest met Anna en Elsa uit de film Frozen.

Tieners en jongeren

Voor het eerst biedt Disney voor de tieners tussen 11-14 en jongeren van 14-17 een derde ruimte aan, The Hideaway. hier kunnen ze dansen, relaxen en is er een DJ draaitafel voor wedstrijden. Daarnaast zijn ook de eigen ruimtes voor de tieners en jongeren beschikbaar met uiteraard loungeplekken en o.a. games.

Maiden Voyage en Inaugurele seizoen

De Disney Wish heeft de eerste vaart op 9 juni 2022. Daarna maakt de Disney Wish cruises van drie en vier nachten vanuit Port Canaveral, Florida naar Nassau, de Bahama’s en Disney’s privé-eiland Castaway Cay.

Cruises met Disney Cruise Line zijn boekbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)