Cruisereiziger
Cruiseterminal

Port Everglades zet zich schrap voor drukste cruisedag sinds pandemie

Port Everglades ziet er zaterdag bijna uit als voor de coronapandemie. In de haven in Fort Lauderdale (Florida) liggen maar liefst 6 cruiseschepen die met passagiers aan boord vertrekken voor een cruise.

“Zes van onze acht cruiseterminals zullen in gebruik zijn, dus het is niet het record van de haven en de schepen zullen niet met volle capaciteit vertrekken, maar het zal een lust voor het oog zijn en een solide teken van herstel”, aldus Port Everglades Chief Executive en havendirecteur Jonathan Daniels. “We zijn van drie cruiseschepen die in juni en juli van start gingen, naar meer dan 20 schepen die in november gaan varen.”

De cruiseschepen die op zaterdag varen zijn onder andere:

Port Everglades was de eerste Amerikaanse haven waarvandaan op 26 juni 2021 het cruisen werd hervat met de Celebrity Edge, na de verplichte cruisestop vanwege de coronapandemie.

Wil je ook cruisen vanuit Florida? Kijk dan eens bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!