Aankomsten van cruiseschepen deze week in Nederland! (week 46)

Er staat een mooie cruiseweek (14 november-21 november 2021, week 46) voor de boeg met 3 aankomsten van cruiseschepen in Nederland. We verwachten vaste gast de AIDAprima van AIDA Cruises, Spirit of Adventure en MSC Magnifica van MSC Cruises.

Cruiseschepen in Rotterdam

Rotterdam ontvangt op donderdag 18 en vrijdag 19 november 2021 haar enige gast deze week, de inmiddels graag geziene AIDAprima van het Duitse AIDA Cruises. Met haar voornamelijk Duitssprekende gasten ligt ze van ‘s ochtends 08:00 tot de volgende morgen 08:00 weer bij de cruiseterminal naast de Erasmusbrug.

Ze komt de komende maanden nog vaker, wekelijks, langs wanneer ze de 8-daagse Metropolen route doet vanuit Hamburg naar Cherbourg (Frankrijk), Le Havre (Frankrijk), Zeebrugge (België) en Hamburg (Duitsland).

Cruiseschepen in IJmuiden

IJmuiden ontvangt woensdag 17 november een schip van het Britse Saga Cruises, de Spirit of Adventure. Deze bijzondere gast is het tweede nieuwbouwschip van de rederij voor maximaal 1000 gasten. Het schip kwam begin oktober al aan in Rotterdam. Het relatief nieuwe schip werd in 20202 door scheepsbouwer Meyer Werft opgeleverd. Het schip staat gepland van 08:00-17:00 uur.

Twee dagen erna, op vrijdag 19 november komt MSC Magnifica voor de eerste maal dit jaar met een 8-daagse cruise naar de grote steden van West-Europa. De rederij vaart vanaf vrijdag tot en met april wekelijks naar IJmuiden, waar je ook kunt inschepen voor deze 8-daagse cruise naar Hamburg, Southampton, Le Havre en Zeebrugge.

Bekijk nog meer aankomsten van dit jaar per haven:

AmsterdamRotterdamDelfzijlDen HelderHarlingenIJmuidenOudeschildScheveningenVlissingen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)