Cruisereiziger
Bestemmingen

Ontdek samen met Norwegian Cruise Line de heropening van Amerika

Sinds 8 november is de heropening van Amerika van start gegaan, wat goed nieuws is voor internationale vakantiegangers en vooral voor alle cruisereizigers! Verschillende cruises van Norwegian Cruise Line (NCL) zijn weer opgestart vanuit een aantal van de meest fijne steden in Amerika. Van Caribische parels tot de Mexicaanse Riviera, wij hebben een aantal van deze cruisereizen uitgelicht om alvast lekker bij weg te zwijmelen.

1. Ontdek de Caribbean op z’n best tijdens een 10-daagse cruise

Tijdens de 10-daagse cruise met Norwegian Gem ontdek je de Caribbean op een nieuwe manier. Vanuit New York vertrek je naar het mooiste wat de Caribbean te bieden heeft. De eerste stop zal bij Grand Turk zijn, waar je kunt snorkelen in de helderblauwe zee en de onderwaterwereld bewonderen. In het midden van je cruise zal je een bezoek brengen aan het prachtig diverse eiland Sint-Maarten, wat uit een Frans en een Nederlands deel bestaat. Ontdek één van de 37 idyllische stranden, ga ziplinen over grote hoogte en groen wat het eiland te bieden heeft, spot vliegtuigen die rakelings over je heen vliegen bij Maho Beach, ga eilandhoppen langs de omliggende eilanden en voedt jouw smaakpapillen in het culinaire hart van de Caraïben. Vanuit hier zal je doorgaan naar de laatste twee stops, Tortola en Puerto Plata. In totaal breng je vier dagen door op zee, don’t worry, ook aan boord is er genoeg te doen en zal je je geen moment vervelen. Ontdek de luxe spa of geniet van het nachtleven met bekroonde entertainment shows.

2. Aloha, de prachtige eilanden van Hawaii roepen je tijdens een 7-daagse cruise

Op deze one-of-kind 7-daagse cruise vanuit Honolulu word je ondergedompeld in de rijke cultuur, de prachtige landschappen en de overheerlijke keuken van Hawaii. Elke dag maakt Pride of America een stop op een ander eiland. Ontdek de ondenkbaar prachtige natuur van Kahului, Maui, de overdreven grote vulkanen op Hilo of neem een proefles surfen op het welbekende surfers eiland Oahu. Pride of America is het enige schip dat het hele jaar door de eilandengroep van Hawaii vaart. Op het schip vind je eetgelegenheden met een oogverblindend uitzicht op de oceaan waar de heerlijke Hawaïaanse keuken in acht wordt genomen.

3. Voed je zintuigen tijdens een 11-daagse cruise naar Mexico, Costa Rica & Belize

Baan je een weg door het geliefde Cartagena met haar prachtige koloniale architectuur en kleurrijke markten. Je zintuigen worden geprikkeld door de rijke geschiedenis van deze plek door de Spaanse invloeden. In Panama tref je de meest prachtige stranden aan en in het bijzonder Colon Beach. De azuurblauwe zeeën en witte stranden, het is alsof je door een ansichtkaart heen loopt. In het verloop van de reis bereik je Costa Rica waar je omringt wordt door de weelderige natuur die het land te bieden heeft, inclusief haar chocolade plantages. De laatste bestemming van de cruise, maar zeker niet de minste is het bewonderenswaardige Mexico waar je aan cultuur niks te kort komt. Denk aan muziek, smaken, geuren en kleuren van het land. Deze reis biedt voor ieder wat wils; of je nu wilt ontspannen of op ontdekkingstocht wilt, de opties zijn eindeloos. Norwegian Pearl is je host op deze koers en van alle gemakken voorzien; zestien diner mogelijkheden, diverse gezellige bars en lounges, een casino, Mandara spa en niet te vergeten, de garden villa’s.

4. Cruise in 7 dagen langs Canada en New England

Deze 7-daagse ontdekkingstocht start vanaf de kust van Québec City met Norwegian Joy. Tijdens deze reis ontdek je de natuurlijke schoonheid, geschiedenis en cultuur van Canada en New England. Verken geplaveide straten van het oude Québec, een UNESCO-werelderfgoed. Of geniet van het schilderachtige uitzicht op het kleurrijke havenstadje Charlottetown op het eiland Prince Edward Island. Next stop: In het Canadese Sydney, waar het industriële verleden tot op de dag van vandaag nog goed terug te zien is en geliefd is onder de toeristen, baan je je een weg door de perfecte mix van urban charme en warme gastvrijheid. Ook aan boord zal je je uitermate vermaken met onder andere een race track van twee verdiepingen aan boord, de bekroonde entertainment show Footloose en talloze eet- en drinkgelegenheden. Vanaf 2022 zal Norwegian Pearl deze routes gaan varen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)