Aankomsten van cruiseschepen deze week in Nederland! (week 49)

Deze week (6 december – 12 december 2021, week 49) staan er 2 aanlopen van cruiseschepen in Nederland gepland bij Rotterdam en IJmuiden. De AIDAprima van AIDA Cruises en MSC Magnifica van MSC Cruises zullen allen, volgens de huidige planning, hun opwachting maken.

Cruiseschepen in Rotterdam

Maandag 6 december 2021 ontvangt Rotterdam de bekende AIDAprima van AIDA Cruises. Ze zal vandaag slechts 1 dag blijven, van 08:00-20:00 en dus geen overnachting aan de kade doen. Ze maakt overigens wel haar vaste route, de Metropolen cruise met Zeebrugge, Le Havre en Southampton voor ze zaterdag terugkeert naar Hamburg. We ontvangen de AIDAprima overigens weer in Nederland over 10 dagen en rond de kerstdagen.

 

Cruiseschepen in IJmuiden

De MSC Magnifica van MSC Cruises wordt vrijdag 10 december 2021 wederom verwacht in IJmuiden tijdens haar reguliere 8-daagse West-Europese cruise. Ze staat ingepland van 08:00-20:00 uur. Het is mogelijk om in IJmuiden op te stappen.

Bekijk nog meer aankomsten van dit jaar per haven:

AmsterdamRotterdamDelfzijlDen HelderHarlingenIJmuidenOudeschildScheveningenVlissingen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)