Cruisereiziger
Bestemmingen

Regent Seven Seas Cruises nodigt gasten uit om feestdagen in stijl te vieren

Voor luxe reizigers die op zoek zijn naar het creëren van uitzonderlijke vakantieherinneringen in 2022 en 2023, heeft Regent Seven Seas Cruises zeven seizoensgebonden cruises onthuld om onvergetelijke feestdagen te vieren.

Met vertrek in december 2022 en 2023 variëren de reizen tussen 14 en 67 nachten aan boord van de ultraluxe schepen van de rederij. Van de prachtige kusten van Australië en Nieuw-Zeeland tot exotisch Afrika, de cultuur en kleur van Azië en diverse bestemmingen in Noord- en Zuid-Amerika, er is een uitgebreid palet aan feestelijke routes voor gasten om te ontdekken. Cruisen met Regent Seven Seas Cruises betekent dat alles inclusief is, van premium drankjes tot wifi én excursies.

Feestsfeer aan boord van Regent Seven Seas vloot

“Gasten zullen worden ondergedompeld in de feestelijke sfeer vanaf het moment dat ze aan boord stappen, met elk schip aangekleed in spectaculaire seizoensgebonden stijl. Van prachtige kerstbomen in het atrium tot opvallende feestelijke bloemstukken, een prachtig handgemaakt peperkoekdorp en een adembenemende voorstelling voor het aansteken van de Menora. Er is een feestelijk spektakel om elke hoek, evenals seizoensgebonden gerechten en magische decoraties te ervaren in elke haven,” aldus Steve Odell, Senior Vice President & Managing Director Asia Pacific, Regent Seven Seas Cruises.

Feestelijke menu’s

Een reeks zorgvuldig samengestelde feestelijke menu’s worden aangeboden als onderdeel van Regent’s ongeëvenaarde all-inclusive ervaring, met verrukkelijke gerechten speciaal ontworpen voor kerstavond, eerste kerstdag en Chanoeka, met dank aan het deskundige culinaire team.
Seizoensgebonden gerechten zijn onder andere gebakken ham met traditionele garnituren, geroosterde kalkoen met kastanjevulling, pompoentaart met veenbessen en kaneel-vanillesaus en klassieke Engelse kerstpudding met vanille en whiskeysaus. Ook staat er een feestelijke cocktail op het menu, een cranberry Santa Clausmopolitan

Feestelijke cruise hoogtepunten 2022 en 2023

Een voorproefje van de tropen

Met vertrek uit Singapore op 12 december 2022, met de optie om de reis te verlengen met een gratis landprogramma van drie nachten voorafgaand aan de cruise, zal Seven Seas Explorer‘s 17-nachten Coastal Beauties of the Pacific-reis havens aandoen, waaronder Java, Bali en Thursday Island, met eerste kerstdag doorgebracht op het spectaculaire Whitsunday Island.

Maak een keuze uit 28 gratis excursies aan wal, waaronder een rit te paard om hindoetempels in de bergen van Semarang te bezoeken, ontdek hoe kunstenaars levendige batikstoffen maken op Bali, zweef over de prachtige stranden en koraalriffen van Thursday Island in een helikopter of maak een luxe cruise met een catamaran naar Whitehaven Beach in de Whitsundays, regelmatig verkozen tot een van de top 10-stranden ter wereld.

Begin het nieuwe jaar 2024 in Nieuw-Zeeland

Het jaar erna vertrekt Seven Seas Explorer voor een 14-nachten durende reis van Sydney naar Auckland, Nieuwe Zeeland, met afvaart op 22 december 2023. Gasten kunnen zich verheugen op hoogtepunten zoals een dag varen door de adembenemende fjorden van Nieuw-Zeeland en hebben keus uit 46 gratis excursies aan wal in negen havens. Deze omvatten een kaas- en chocoladeproeverij in Burnie, Tasmanië, een modderbad of een bezoek aan een lokaal Maori-dorp in Rotorua, een yoga- en meditatie retraite in Christchurch om het nieuwe jaar bewust af te sluiten, of een adrenaline-aangedreven terreintour door het hoogland van de Zuidelijke Alpen van Nieuw-Zeeland.

Een safari voor de feestdagen

Avonturiers kunnen ook kiezen voor een 15-nachten durende Holiday Safari met Seven Seas Voyager. Deze cruise vertrekt vanuit Kaapstad op 21 december 2022, de ultieme reis om magische herinneringen te creëren. Van een gratis Winelands and Wildlife programma van drie nachten voor of na de cruise in Kaapstad tot de ongerepte bezienswaardigheden van Namibië, de warme gastvrijheid van Mozambique en de natuurlijke schoonheid van Richards Bay. Deze reisroute zal gasten die genieten van de natuur in verfijnde luxe zeker verrassen.
Gasten kunnen kiezen uit 20 gratis excursies aan land, waaronder een prachtige zeehonden- en pelikaancruise waarbij dolfijnen naast de boot spelen in de beroemde lagune van Walvis Bay in Namibië. Of kies voor een wandeltocht in Maputo, Mozambique, waarbij bezienswaardigheden zoals exotisch fruit, kleurrijke specerijen en geluiden van de levendige centrale markt bewondert kunnen worden. Ook mogelijk, een aantrekkelijke game drive om olifanten, giraffen, leeuwen, luipaarden en witte neushoorns van dichtbij te zien in het Hluhluwe wildreservaat.

Toppunt van luxe

Reizigers die op zoek zijn naar het toppunt van luxe kunnen overwegen een suite te boeken op Seven Seas Grandeur die in 2023 zich bij de vloot voegt. Vaar vanaf 21 december 2023 voor 16 nachten van ongeëvenaarde luxe van Miami naar Los Angeles op de Comfort Across the Canal-cruise.
Van schildpaddenreservaten, straatverkopers, Stingray City en rum distilleerderijen in Georgetown, tot de glamoureuze stranden van Acapulco, rondleidingen door het kunstdistrict, tequila-proeverijen en salsa kookworkshops in Cabo San Lucas in Mexico – er is genoeg te ontdekken, zowel aan boord als aan wal.

Beleef eerste kerstdag in de Amazone

Ontdek Christmas in the Amazon aan boord van Seven Seas Mariner. Dit 25-nachten durende avontuur start op 12 december 2023 vanuit Miami en omvat 90 gratis excursies aan wal op bestemmingen variërend van St Barts en Guadeloupe tot Trinidad & Tobago, Grenada en Brazilië.
Breng eerste kerstdag door te midden van de renaissance-pracht van Manaus, het ‘Parijs van de tropen’ aan de Amazonerivier, en ga mee op een rivierboottocht om roze dolfijnen, exotische orchideeën en kaaimannen te ontdekken. Andere hoogtepunten zijn de fantastische flamingo’s en botanische tuinen van Guadeloupe, snorkelen en walvissen spotten op Dominica, ontspannen op Blue Lagoon eiland en dineren in de Caribische keuken op de Bahama’s.

Vraag een gratis offerte voor één van deze cruises aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)