Cruisereiziger
Aanbieding

Aanbieding Holland America Line: Have it All!

Ervaar de wereld van Holland America Line op een nieuwe manier én geniet van de geweldige aanbieding van Have it All: tal van extra’s afhankelijk van welke cruise en hutcategorie je boekt.

Have it All aanbieding Holland America Line

  • Drankenpakket
    Kies uit een grote selectie wijn, bier, sterke drank en cocktails, maar ook niet-alcoholische dranken waaronder frisdrank, koffie en meer. Het pakket is inclusief servicekosten.
  • Wifi Surf pakket
    Blijf verbonden tijdens je cruise. Surf op het web, bekijk social media, controleer je email en stuur berichten naar vrienden en familie. (1 apparaat)
  • Landexcursie(s)
    Hoe langer de cruise, hoe meer je kunt ontdekken. Cruises van 6 tot 9 nachten ontvangen 1 landexcursie (tot $100 per excursie); 10 tot 20 nachten ontvangen 2 landexcursies; 21 nachten of meer ontvangen 3 landexcursies!
  • Diner(s) in specialiteitenrestaurants
    Verrijk je cruise met een bekroond specialiteiten diner in de Pinnacle Grill, Canaletto of Tamarind.
  • Hutupgrades 
  • Boordtegoed

Geldig tot 31 maart 2022 (verlengd!)

Wil jij profiteren van deze aanbieding? Vraag een gratis offerte aan bij:

ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)