Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Fotoreportage: Aankomst eerste cruiseschip dit jaar in Amsterdam

Cruise Port Amsterdam verwelkomde dinsdagmiddag het eerste cruiseschip van het jaar. De Ventura van de Britse cruisemaatschappij P&O Cruises arriveerde rond 15:45 uur, iets eerder dan gepland, aan de kade.

Het schip, dat normaalgesproken een capaciteit heeft van bijna 3.200 passagiers, zal de nacht en de gehele volgende dag bij de cruiseterminal blijven liggen. Het vertrek staat woensdag gepland om 23:45 uur. De Ventura begon maandag in Southampton aan een 5-daagse cruise met alleen de Nederlandse hoofdstad als bestemming op de route.

Foto’s: Cruisereiziger, Gé

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!