Cruisereiziger
Wereldcruise

AIDAsol naar 20 landen en 4 continenten op wereldcruise 2023

AIDA Cruises heeft haar nieuwe 2023 wereldcruise bekendgemaakt.  117 dagen, 43 havens, 20 landen, 4 continenten – op 27 oktober 2023 gaat AIDAsol op ‘Selection’ cruise. AIDAsol begint haar tweede wereldcruise handig in Hamburg. Gasten genieten van een extra lange cruise, steken twee keer de evenaar over en ontdekken felbegeerde bestemmingen zoals Kaapverdië en Tierra del Fuego, Tahiti en Fiji, Mauritius en zuidelijk Afrika.

De gasten van de wereldcruise zullen de kerst doorbrengen op de hagelwitte stranden van Vanuatu in de Stille Zuidzee. In Sydney, Australië, zijn ze één van de eersten die het nieuwe jaar verwelkomen met het legendarische decor van het Opera House en de Harbour Bridge.

Onvergetelijke hoogtepunten tijdens deze wereldcruise

  • Rio de Janeiro, Brazilië: Gouden zandstranden, subtropische bossen en de Sugar Loaf: de lokale bevolking noemt hun stad alleen “Cidade Maravilhosa” – de prachtige stad. Word verliefd op het ritme van Rio en de levensvreugde van de bewoners.
  • Buenos Aires, Argentinië: Zuid-Amerika heeft meer te bieden dan tango, samba en voetbal – bijvoorbeeld unieke natuurlijke spektakels zoals de Iguazú-watervallen, die tot de grootste ter wereld behoren.
  • Patagonië & Tierra del Fuego: Het ruige landschap aan de zuidkant van de wereld is overweldigend mooi – majestueuze ijsmassa’s, met sneeuw bedekte toppen, jungles en eenzame fjorden zullen indruk op de gasten maken. Met een beetje geluk zijn er op het Beaglekanaal ontmoetingen met dwergvinvissen, zeeleeuwen, pelsrobben en andere diersoorten mogelijk.
  • Zuidzee: voor velen is de Zuidzee een droom die uitkomt: het is het hele jaar door zomer, het glinsterende turquoise water en de tropische vegetatie met kleurrijke bloesems.  Op Fiji is het een drukte van belang op de talrijke koraalriffen. Het is de moeite waard om hier te duiken om de exotische onderwaterwereld te verkennen. Aan de andere kant van de wereld, in de eindeloze uitgestrektheid van de Stille Oceaan, liggen duizenden kleine eilanden waarvan de witte droomstranden even aanlokkelijk als onbereikbaar lijken: Tahiti, Moorea, Vanuatu en Nieuw-Caledonië.
  • Sydney, Australië: De haven van Sydney binnenvaren langs het wereldberoemde Opera House is een hoogtepunt op zich – net als oudejaarsavond in de grootste stad van Australië. Eerst sightseeing, dan shoppen en later een duik in de Pacific? Geen probleem! Het gebied rond Sydney met de Blue Mountains, pittoreske kusten en flora en fauna inspireert vooral met natuurschoon.
  • Zuid-Afrika & Namibië: Hier ervaren gasten Afrika in al zijn schoonheid: van de charme en het schilderachtige tafelberglandschap van Kaapstad tot de indrukwekkende Afrikaanse fauna en de enorme zandduinen van de Namib-woestijn. Of het nu Richards Bay, Durban, Port Elizabeth, Kaapstad of Walvis Bay is: elke haven staat voor onvergetelijke indrukken en momenten op de wereldcruise met AIDAsol.

De wereldtour met AIDAsol is vanaf donderdag 21 april 2022 te boeken bij reisbureaus en op www.aida.de.

2025 124-daagse Wereldcruise HAL met Zuiderdam

Nieuwsgierig naar deze fantastische cruise? Kijk bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)