Cruisereiziger
Ongeval

Carnival Freedom naar scheepswerf na brand; Conquest haalt passagiers op

Carnival Cruise Line heeft besloten om de 2.504 passagiers en 972 bemanningsleden van de Carnival Freedom, die donderdag schade opliep door een brand in de schoorsteen, met de Carnival Conquest terug te brengen naar Port Canaveral.

De Carnival Conquest is daarvoor vrijdag vanuit Miami vertrokken naar Grand Turk. De volgende cruise van de Conquest moest hierdoor worden geannuleerd. Zaterdag zullen de gasten op het grootste eiland van de Turkseilanden van schip overstappen. Maandag worden ze terugverwacht in Florida.

Zodra iedereen is overgestapt gaat de Carnival Freedom naar Freeport voor een reparatie aan de schoorsteen. De geplande cruise van de Carnival Freedom vanuit Port Canaveral op 28 mei is vanwege die reden geannuleerd.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 gedachten over “Carnival Freedom naar scheepswerf na brand; Conquest haalt passagiers op

  • Dit doet Carnival omdat veel mensen reizen in USA met hun geboorte papieren en niet met paspoort, daardoor was vliegen een probleem.
    Daarom is het altijd dus het beste om met een paspoort te reizen.

  • Dankje voor de extra info!

Reacties zijn gesloten.