30% korting bij Royal Caribbean en kinderen gratis

Geldig tot 31 augustus 2022 (verlengd!)

30% korting!

Boek en bevestig een Royal Caribbean cruise tussen 1 augustus en 31 augustus 2022 en profiteer van 30% korting.  Het vertrek van de cruise moet op of na 1 september 2022 zijn, alle hut categorieën komen in aanmerking voor de korting.

Deze 30% korting geldt over de cruiseprijs, niet op havengelden, belastingen en eventuele fooien.

Kinderen gratis

  • Gasten van 12 jaar en jonger cruisen gratis mee op cruises van 3 nachten of langer (bij 2 betalende volwassenen)
  • Uitgezonderd bepaalde periodes
  • Boek tussen 1 augustus en 31 augustus 2023
  • Cruises tussen 6 augustus tot 30 april 2023

Vraag je offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.