Cruisereiziger
Bouw

Carnival Celebration krijgt tweede achtbaan op zee

In navolging van haar zusterschip Mardi Gras wordt ook Carnival Celebration uitgerust met een achtbaan. Carnival Cruise Line heeft een video gepubliceerd waarin op de scheepswerf van Meyer Turku het geïnstalleerde voertuig wordt getoond waarmee de komende periode de eerste testritten worden gemaakt. BOLT: Ultimate Sea Coaster is een van de Excel-klasse voorzieningen op het nieuwe schip dat PortMiami als thuishaven krijgt.

BOLT is een volledig elektrische achtbaan met een tweepersoonsvoertuig die snelheden tot 65 kilometer per uur kan halen op een baan van 243 meter vol met hoogteverschillen en bochten, 57 meter boven de waterlijn. De achtbaan is gebouwd door het bedrijf Maurer Rides in München. Na de bouw en testritten in Duitsland is BOLT de afgelopen weken in elkaar gezet op het topdek van Carnival Celebration in Finland.

Carnival Celebration gaat vanaf 21 november het hele jaar door 7-daagse Caribische cruises varen vanaf de vernieuwde Terminal F bij PortMiami. Carnival Celebration is na Mardi Gras het tweede Carnival-schip in de vloot dat volledig zal opereren op vloeibaar aardgas (LNG).

Wil jij de achtbaan uitproberen? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)