Cruisereiziger
CruisemaatschappijThemacruise

Voor 10e maal Full Metal Cruise op Mein Schiff

Wees erbij als de legendarische Full Metal Cruise voor de tiende én elfde maal afvaart. Topbands uit de heavy metal scene presenteren zich op diverse podia aan boord bij TUI cruises. Van 15 tot 20 september 2023 zal de luidste cruise van Europa vertrekken en Mein Schiff 4 transformeren in een gigantische concertzaal op reis naar Zweden en Finland. Van 20 tot 24 september 2022 vindt de tweede Metal Cruise plaats.

Op de vijfdaagse cruise vanuit Kiel bezoeken de fans na twee dagen op zee  Stockholm met een van de wildste metalscènes en Helsinki, de hoofdstad van Finland. Het meest oostelijke Scandinavische land telt meer dan 53 metalbands per 100.000 inwoners, meer dan enig ander land ter wereld en daarom het paradijs voor alle metalfans.

De hoogtepunten van de reis:

  • Artiesten zoals In Extremo, Clawfinger, Sonata Arctica en anderen (onder voorbehoud!)
  • Concerten op drie verschillende podia
  • Karaoke
  • Tattoo artiest
  • Signeersessies en nog veel meer

Prijzen

De prijs is inclusief geselecteerde drankjes in de meeste bars en restaurants, evenals bijvoorbeeld de handtekeningsessies en karaoke. Bovendien zijn het gebruik van de spa en de sauna, en verschillende sporten ook inbegrepen in de reisprijs.

Hutten zijn beschikbaar vanaf:

  • Binnenhut vanaf € 1.399 p.p.
  • Buitenhut vanaf € 1.499 p.p.
  • Balkonhut vanaf € 1.699 p.p.

Bekijk deze cruise >>
 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)