Cruisereiziger
Doop

Celebrity Beyond officieel gedoopt in Florida

Vrijdagavond is in Fort Lauderdale het cruiseschip Celebrity Beyond officieel welkom geheten in de vloot van Celebrity Cruises. Het derde cruiseschip van de Amerikaanse rederij in de Edge-klasse werd gedoopt door Simone Biles, de meest succesrijke turnster in de Verenigde Staten. Reshma Saujani (Celebrity Apex) en Malala Yousafzai (Celebrity Edge) gingen haar voor.

2.500 gasten waren in Florida aanwezig bij de naamceremonie die plaatsvond na haar inaugurele zomer in Europa en haar eerste cruise in het zuidelijke gedeelte van de Caribbean. Onder de aanwezigen waren natuurlijk kapitein Kate McCue, CEO van Royal Caribbean Group Jason Liberty en president van Celebrity Cruises Lisa Lutoff-Perlo.

De feestelijke ceremonie werd afgesloten door een live-optreden van de Engelse zangeres Leona Lewis. Celebrity Beyond vertrok aansluitend voor haar winterseizoen met cruises van 5 tot 9 nachten naar de Caribbean waarbij o.a. Puerto Plata, St. Thomas, Philipsburg, Grand Cayman, Cozumel, Costa Maya, Roatan en Nassau worden aangedaan.

Miriam cruiste eind april op uitnodiging mee op de Celebrity Beyond van Celebrity Cruises. Ze verkende dit bijzondere schip en schreef er onderstaande reportages over.

Lees ook:

Ben je ook nieuwsgierig naar de mooie Celebrity Beyond? Bekijk de cruises bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)