Cruisereiziger
Maidencall

MSC Seascape gearriveerd in New York

Het allernieuwste schip van MSC Cruises,  MSC Seascape bereikte dinsdag 6 december New York City, voorafgaand aan haar naamgevingsceremonie. Het evenement vindt plaats op woensdag 7 december in de Manhattan Cruise Terminal en zal het eerste schip van de rederij zijn dat een naam krijgt in New York City. De rederij koos hiervoor als erkenning van de toevoeging van New York als nieuwe thuishaven in april 2023.

MSC Seascape biedt een meeslepende ervaring die gasten echt verbindt met de zee door middel van het prachtige ontwerp en haar indrukwekkende buitenruimtes die kunnen worden genoten voor ontspanning, dineren en amusement. Enkele van de belangrijkste hoogtepunten zijn:

  • Technologisch geavanceerde entertainmentopties aan boord, waaronder de nieuwe ROBOTRON – een spannende amusementsrit die de adembenemende spanning van een achtbaan op zee combineert met een gepersonaliseerde DJ-muziekervaring.
  • Entertainment, met zes fantastische nieuwe producties en 98 uur exclusief entertainment aan boord met interactieve elementen.
  • 700 vierkante meter speciale kinderclubs en geavanceerde amusementsopties, met nieuw ontworpen ruimtes voor kinderen van 0 tot 17 jaar.
  • 2.270 hutten, met 12 verschillende soorten suites en passagiershutten met balkon (inclusief de iconische achtersuites op alle schepen van de Seaside-klasse).
  • 11 eetgelegenheden, 19 bars en lounges, met veel mogelijkheden om ‘Al Fresco’ te eten en te drinken.
  • Zes zwembaden, waaronder een prachtig overloopzwembad op het achterdek met een ongelooflijk uitzicht op de oceaan.
  • De luxueuze MSC Yacht Club, met ongeveer 32.000 vierkante meter aan ruimte met prachtig uitzicht op de oceaan vanaf de voorkant van het schip.
  • Een uitgestrekte promenade aan het water van 1.772 meter lang die gasten dichter bij de oceaan brengt.
  • Een spectaculaire Brug der Zuchten met glazen vloer op dek 16 met een uniek uitzicht op zee.

Routes

MSC Seascape biedt twee verschillende routes van 7 nachten vanuit Miami, in het zonovergoten Caribisch gebied:

  • Oostelijke Caraïben: aanlopen in Ocean Cay MSC Marine Reserve en Nassau in de Bahama’s, San Juan in Puerto Rico en Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek
  • Westelijke Caraïben: bezoeken aan Ocean Cay MSC Marine Reserve, Cozumel in Mexico, George Town op de Kaaimaneilanden en Ocho Rios in Jamaica

Cruises zijn beschikbaar vanaf €579 bij MSC Cruises:

Cruise Online Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)