Cruisereiziger
Reisbureau

Yacht Cruise Company stelt Norbert van der Glas aan als Global Sales Manager

Yacht Cruise Company heeft Norbert van der Glas aangesteld als Global Sales Manager. Hij is per 1 december jl. in dienst getreden bij deze in Rotterdam gevestigde touroperator.

Norbert van der Glas is al decennialang werkzaam in de cruise industrie. Het grootste gedeelte hiervan was hij medeverantwoordelijk voor de uitbouw van Cruise Travel tot de marktleider in Nederland op het gebied van cruises.

Norbert: ‘Tijdens mijn werk voor Tradewind Voyages kwam ik in contact met Yacht Cruise Company. Het contact was vanaf het begin heel plezierig. Een paar maanden terug is de vraag gekomen of ik hun team wilde komen versterken. Meerdere gesprekken hebben erin geresulteerd dat ik per 1 december jl. bij hen ben begonnen. Het aanbod met zee- en riviercruises past uitstekend bij de door mij opgedane internationale ervaringen’.

Simone Boon is algemeen directeur van Yacht Cruise Company. Simone: ‘Na de opheffing van de Corona maatregelen ontstond er een toename in de vraag naar de door ons aangeboden kleinere cruiseschepen, waar persoonlijke service de boventoon voert. Deze vraag komt ook meer en meer vanuit de Nederlandse reisadviseurs. Om hierop in te spelen hebben we Norbert gevraagd voor Yacht Cruise Company deze verkoop te begeleiden en verder uit te bouwen’

Yacht Cruise Company

Yacht Cruise Company biedt talrijke small-ship cruising mogelijkheden aan waaronder SeaDream Yacht Club, Scenic Cruises en Elixir Cruises.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)