Cruisereiziger
Aanbieding

Holland America Line pakt uit met ‘Have It All Plus’ promotie

Voor gasten die een Holland America Line cruise willen beleven in 2023 of 2024 is het nu het moment om te boeken en te profiteren van de beste voordelen. Holland America Line luidt het jaarlijkse cruiseboekingsseizoen in met de “Have It All Plus”-promotie waarbij je veel extra’s krijgt.

Vanaf nu tot 28 februari 2023 (update: verlengd tot 31 maart 2023!) ontvangen gasten die geselecteerde cruises in de zomer van 2023 tot de lente van 2024 boeken, een gratis hut upgrade, en gratis of gereduceerde tarieven voor kinderen – daar bovenop eveneens de populaire extra’s via het “Have It All” premium pakket, zoals excursietegoed, drankenpakket, specialiteitendiners en WIFI-pakket.

Als bonus krijgen gasten die voor 31 januari 2023 boeken ook nog tot $400 boordtegoed om, afhankelijk van de lengte van hun cruise, aan boord te besteden.

We hebben deze ‘Have It All Plus promotie samengesteld op basis van waar onze gasten het meest om vragen”, aldus Beth Bodensteiner, chief commercial officer van Holland America Line. “Terwijl reizigers hun vakantieplannen maken, informeren wij hen met enthousiasme over het gemak en de diversiteit die een cruise te bieden heeft en proberen we hen te overtuigen om de Have It All Plus – promotie te boeken tijdens de meest interessante en waardevolle boekingsperiode van het jaar.

 

De 6 voordelen van de ‘Have It All Plus’ promotie op een rij


Gratis hut upgrades: Gasten kunnen een hut met privé-balkon boeken voor de prijs van een hut met zeezicht (nieuwe update per 6 maart: deze actie geldt vanaf 1 maart niet meer voor lagere hut categorieën).

Gratis of gereduceerde tarieven voor kinderen: Kinderen tot en met 18 jaar, die als derde, vierde of vijfde gast in dezelfde hut meereizen, kunnen op geselecteerde cruises in 2023 en 2024 gratis mee op cruise of tegen een gereduceerd tarief. Hierdoor wordt een familiecruise nog haalbaarder.

Boordkrediet: Gasten die voor 31 januari boeken, krijgen $100 per persoon boordtegoed voor cruises van zes tot negen dagen, $150 per persoon voor cruises van 10 tot 20 dagen en voor Alaska CruiseTours, en $200 per persoon op cruises van 21 dagen of langer. Dit tegoed kan o.a. worden gebruikt om te genieten van een diner in een van de specialiteitenrestaurants aan boord, landexcursies, spa behandelingen, aankopen in de gift shop.

Excursietegoed (onderdeel van ‘Have it All’ promotie): Afhankelijk van de lengte van de cruise, krijgen gasten US$ 300,- per persoon excursietegoed. Er is de keuze uit duizenden tours over de hele wereld – van actieve avonturen en smakelijke culinaire ervaringen tot historische verkenningen en culturele ontdekkingen.

 

Signature drankenpakket (onderdeel van ‘Have it All’ promotie): Gasten genieten van een grote selectie wijnen, bier, sterke dranken, cocktails, frisdrank, water, koffie en meer. Tot 15 drankjes per dag en de bar servicekosten zijn inbegrepen.

Specialiteitenrestaurants (onderdeel van ‘Have it All’ promotie): Afhankelijk van het schip en de duur van de cruise, kunnen gasten tot drie avonden, zonder bij te betalen, genieten van een zalig diner in een van Holland America Line’s bekroonde specialiteitenrestaurants. Het ‘Pinnacle Grill’ restaurant is het ultieme high end steakhouse op zee, terwijl je in het Aziatische Tamarind restaurant proeft van de culinaire smaken en gerechten uit Zuidoost-Azië, China en Japan. In het Canaletto restaurant waan je je even in Italië. Alles op hoog culinair niveau, een van de sterktepunten van Holland America Line.

WIFI Surf Pakket (onderdeel van ‘Have it All’-promotie): Blijf verbonden terwijl u weg bent van huis. Met het veelgebruikte WIFI pakket van Holland America Line kunnen gasten hun favoriete sites bezoeken, maar ook e-mail checken, nieuws en sport volgen en meer.

Waar vaart Holland America Line naar toe?

Met de cruiseboekingspromotie ontdekken reizigers Alaska, het Caribisch gebied, Mexico, Noord-Europa, het Middellandse Zeegebied, het Panamakanaal, Canada/Nieuw Engeland, Hawaï, de Stille Zuidzee, Zuid-Amerika en Antarctica, Australië en Nieuw-Zeeland, de Amerikaanse kust/Stille Oceaan en nog veel meer. Ook de Alaska Cruisetours, die een Alaska cruise combineren met een landarrangement naar Denali en de Yukon, zijn inbegrepen.

De “Have It All Plus” promotie is niet van toepassing op Grand Voyages of cruises van 5 nachten of minder (helaas exclusief de twee 5 nachten afvaarten aan boord Rotterdam met vertrek op 19 april ’23 en 24 april ’23). Kinderen die als derde, vierde of vijfde gast in een hut reizen, hoeven niet de ‘Have It All’-promotie bij te boeken om de gratis of gereduceerde tarieven te ontvangen. De hut upgrade is wel op basis van beschikbaarheid.

Vertrekjaar
2022
2023
2024
2025
2026
Bestemming >>
Afrika
Alaska
Azië
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Middellandse Zee
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oostzee
Oceanië
Oost-Middellandse Zee
West-Middellandse Zee
Zuid-Amerika
Zuid-Pool
Repositioning
Wereldcruises
Lengte >
1-7 dagen
8-13 dagen
14-20 dagen
Meer dan 20 dagen
Prijs >
Onder €500
€500-€1000
€1000-€1500
€1500-€2000
€2000-€2500
Boven €2500
Schepen
Eurodam
Koningsdam
Rotterdam
Nieuw Amsterdam
Nieuw Statendam
Noordam
Oosterdam
Zuiderdam
Westerdam
Volendam
Zaandam

22-daagse cruise Schotland, IJsland en Groenland met Nieuw Statendam uit Amsterdam

Cruise ABC eilanden & Bahama’s met de Rotterdam

8-daagse cruise Noorse Fjorden met de Rotterdam

15-daagse cruise Groot-Brittannië, Schotland en Ierland met de Rotterdam

15-daagse cruise Noordkaap met de Rotterdam

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)