Cruisereiziger
Aanbieding

Aanbieding bij Azamara: gratis stateroom upgrade

Aanbieding geldig van 7 september tot en met 5 december 2023.

Boek nu een geselecteerde Azamara afvaart en ontvang een gratis stateroom upgrade. Deze Azamara aanbieding is geldig voor boekingen in de periode van 7 september tot en met 5 december 2023. De afvaarten moeten zijn tussen 3 januari 2024 en 9 november 2024.

Voorwaarden van de aanbieding:

  • Boeking periode: 7 september tot en met 5 december 2023
  • Toepasbaar op: geselecteerde afvaarten vertrekkend tussen 3 januari 2024 en 9 november 2024.

Toepasbaar op: 

  • Binnenhutten categorie 09,10,11 naar Buitenhutten categorie 05,06,08
  • Buitenhutten categorie 05,06,08 naar Balkonhutten V2,V3
  • Balkonhutten V2, V3 naar Balkonhutten P2, P3
  • Op alle suites geldt een korting van 15%

Deze Azamara aanbieding is boekbaar bij

Captain Cruise Cruisereizen

 
 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)