Cruisereiziger
Aanbieding

MSC Cruises presenteert haar ‘Cruise naar de zomer 2024’ aanbiedingen

MSC Cruises heeft haar ‘Cruise naar de zomer 2024’ actie bekendgemaakt. Reizigers krijgen de kans om tegen aantrekkelijke tarieven tal van bestemmingen te ontdekken. De aanbiedingen gelden op de volgende bestemmingen: Middellandse Zee, Noord-Europa, Caraïbisch gebied en de bestemmingen Bermuda, Canada en Nieuw-Engeland met New York als vertrekhaven.

Het voordelige pakket omvat een Wifi (1 browser/ 1 apparaat)- en Easy drankenpakket voor 1e en 2e volwassenen in de hut voor 20€* p.p. per overnachting in plaats van 47,79€**.

Deze actie is geldig voor boekingen in de periode maart – november 2024.

*Het Easy drankenpakket + WIFI is €20 per persoon per nacht, is alleen geldig voor volwassenen 1 en 2 in de hut, in plaats van €47,79**. Voor volwassenen 3 en 4 die dezelfde hut delen, omvat het aanbod van €20 per persoon per nacht alleen het Easy drankenpakket. Minderjarigen kunnen profiteren van het minderjarigen drankenpakket voor €10 per kind per nacht, in plaats van €17**.

**Vooruitbetaalde pakketprijs vóór vertrek van de cruise zonder korting.

Wil jij profiteren van deze ‘Cruise naar de zomer 204’ actie? Bekijk de mogelijkheden en boek bij

Bekijk deze aanbieding bij MSC Cruises >>

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!