Aankomsten Amsterdam

AmsterdamRotterdamDelfzijlDen HelderHarlingenIJmuidenOudeschildScheveningenVlissingen

Ben je ook benieuwd welke cruiseschepen dit jaar Amsterdam bezoeken? De aankomsttijd en vertrektijd staan achter elk schip, deze zijn altijd onder voorbehoud! Cruiseschepen komen aan bij de cruiseterminal van Amsterdam (klik verder voor meer info). Ga voor een overzicht van aankomende riviercruiseschepen naar de site van Amsterdam Cruise Port.

Een klein aantal schepen komt aan bij de VCK Waterland Terminal (Elbaweg 10 – 1044 AD – Amsterdam). Dit staat vermeld bij het schip. In- en ontschepende passagiers ontvangen hiervan bericht van de rederij.
Ga voor de webcams naar de Cruisereiziger pagina met alle webcams.

Helaas hebben vrijwel alle rederijen besloten om tijdelijk met cruises te stoppen. De bezoeken aan Amsterdam, Rotterdam en Ijmuiden zullen vervallen. 

Aankomsten in Amsterdam

Cruisen uit Nederland?

Wil je cruisen vanuit Nederland? Je kunt inschepen in Amsterdam, Rotterdam, IJmuiden én Vlissingen. Wij hebben een overzicht voor je gemaakt van de cruises uit Amsterdam of klik verder naar een reisbureau:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipZeetours

 

Wat kan je doen in Amsterdam?

Naast dat je een cruiseschip hebt bekeken, kan je gelijk in Amsterdam een paar andere leuke dingen doen! Amsterdam biedt je geweldige attracties en historische plekken. De must-see (maar drukke) plekken zijn het Van Gogh Museum, Rijksmuseum en het Anne-Frankhuis. Twee tips wil ik je meegeven: ga eens op rondvaart door de Amsterdamse grachten, echt een leuk uitje om Amsterdam van een andere kant te zien. Tickets zijn hier verkrijgbaar. Een verrassend uitje is This is Holland waarbij je over Nederland heen gaat vliegen in fantastische 5d beleving. Handig! Boek vooraf je tickets hier.

Andere handige tickets die je beter vooraf boekt, zijn:

2 thoughts on “Aankomsten Amsterdam

 • 1 oktober 2016 om 23:05
  Permalink

  Dat klopt, vanaf Civitavecchia gaat de Koningsdam via o.a Barcelona naar Fort Lauderdale. Ze doet daarbij Amsterdam niet aan, vandaar dat het schip niet in dit overzicht staat.

  Groet Miriam

  Beantwoorden
 • 10 april 2018 om 08:16
  Permalink

  Goedemorgen,
  Ik vraag mij af of de cruiseschepen straks last krijgen van de fiets- en voetgangersbrug vanaf het stenen hoofd naar Noord.
  De schepen zullen er toch ook doorheen moeten als ze moeten draaien?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aan het laden