Expeditiecruises

Een expeditiecruise is een once-in-a-lifetime ervaring. Expeditie cruiseschepen zijn vaak kleine schepen met maximaal 200 passagiers. Op een expeditiecruise staan de flora en fauna voorop. Je wordt tijdens een cruise dan ook begeleid door een expeditieteam die de passagiers meenemen in hun wereld. Populaire bestemmingen zijn de beide poolgebieden, de Galapagos eilanden en bijvoorbeeld Groenland. Ook zijn er expeditiecruises naar het Amazone gebied, Rusland, Alaska of Indonesië.

Laat je goed informeren door gespecialiseerde cruise reisbureau’s welk schip het beste bij je past. Wil je bijvoorbeeld in Antarctica graag aan land of blijf je liever aan boord? En wil je een comfortabel schip of stel je toch wel prijs op je luxe aan boord?

Lees hier alles wat je moet weten over expeditiecruisen:

 

Expeditieschepen

Er zijn niet superveel expeditieschepen. Grofweg mag je ze indelen in de goed comfortabele schepen en de schepen die een echt luxe cruise aanbieden, soms all-inclusive.

Comfortabel en goed zijn bijvoorbeeld de schepen van Oceanwide Expeditions, luxer zijn de schepen van Celebrity Cruises en Hapag Lloyd Cruises.

 

 

 

 

 

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​