Frankrijk

Frankrijk heeft schitterende kusten waar veel cruiseschepen aanmeren. Aan de westkust, aan de Noordzee, is Le Havre een populaire haven. Vanuit deze stad worden veel dagtochten naar Parijs aangeboden. De wateren aan de westkust (Golf van Biskaje) kunnen overigens behoorlijk onrustig zijn bij slecht weer.

De zuidkust van Frankrijk biedt tropische bestemmingen en mooie exclusieve plekken zoals St. Tropez, Villefranche sur Mer of het vorstendom Monaco. De kust staat garant voor mooi weer en flaneerrijke en soms exclusieve bestemmingen.

Bestemmingen:

 

Welke soort cruises gaan naar Frankrijk?

De Zuid-Franse kust van Frankrijk wordt altijd als onderdeel van een Middellandse Zee cruise bezocht. Als rondje westelijke Middellandse Zee bezoek je daarnaast bijvoorbeeld Livorno, Civitavecchia, Napels, Barcelona, Mallorca of Malta. Cruiseschepen varen vrijwel het gehele jaar door naar Franse bestemmingen.

De bestemming Le Havre is onderdeel van een route van West-Europa. De haven zit in de route van Noord naar Zuid-Europa of een route met West Europese steden zoals Southampton, Zeebrugge, Amsterdam en Hamburg.

Bekijk welke cruises naar Frankrijk gaan:

BBICaptain CruiseStipTUITravel Store

 

Het laatste cruisenieuws over Frankrijk

Terug naar Bestemmingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *